20 χρόνια Revival, 20 χρόνια επιτυχίες!

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Η Revival S.A συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής. Πέρασαν δύο δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες και συνεχή ανοδική πορεία στο χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Με συνέπεια, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα κατάφερε να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, που διατηρείται άφθαρτη στο πέρασμα του χρόνου.

Από το 1998 και την ίδρυσή της η Revival διαρκώς αναπτύσσεται κόντρα στα σημεία των καιρών επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της ακόμα και στους πιο χαλεπούς καιρούς της οικονομίας της χώρας.

Συνοπτικά οι δέκα ιστορικοί σταθμοί της Revival μέχρι σήμερα:

  • 1994: Ίδρυση της Geonet από τον Γαληνό Μοσχίδη, έναν από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους της Singular.
  • 1998: Ίδρυση της Αντύπας Γ. Ε.Π.Ε, από τον Γεώργιο Αντύπα, Οικονομολόγο, µε δεκαετή εμπειρία στο Administration.
  • 2000: Συγχώνευση των δύο εταιριών. ∆ημιουργία της REVIVAL.
  • 2005: Εξαγορά της εταιρίας Πληροφορικής Infobright. Αυτομάτως η REVIVAL καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο δίκτυο συνεργαζόμενων (Dealers) της Altec, θέση που διατηρεί έως και σήμερα.
  • 2012: Εξαγορά του κλάδου λογισμικού της Computec. Με την εξαγορά διευρύνθηκε η παρουσία της REVIVAL στον τομέα των εφαρμογών λογισμικού της Altec.
  • 2014: Εξαγορά της Idealsoft. Η REVIVAL ενισχύει την θέση της στην παροχή αξιόπιστων μηχανογραφικών υπηρεσιών.
  • 2016: Εξαγορά της BMS MANAGEMENT CONSULTANTS S.A. Η REVIVAL ενισχύει τη θέση της στις υπηρεσίες Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.
  • 2018: Εξαγορά της AutoGenius. Με την εξαγορά διευρύνθηκε η παρουσία της REVIVAL στον τομέα των ∆ιαγνωστικών –Τηλεµατικών συστημάτων διαχείρισης στόλου οχημάτων.
  • 2018: Εξαγορά της BNS. Με την εξαγορά διευρύνθηκε η παρουσία της REVIVAL στον τομέα του ΙΤ.
  • 2018: Δημιουργία νέου εκθεσιακού χώρου στο campus της Revival επί της οδού Λένορμαν.

Η Revival στηρίζεται στην εμπειρία και τη γνώση του υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού της. Παρέχει Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού και Στρατηγικής σε συνδυασμό με Αξιόπιστες Λύσεις βασισμένες σε εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας.  Το συνεχές και έντονα μεταβαλλόμενο οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, οδήγησε στη δημιουργία νέων Τμημάτων και Υπηρεσιών.

Πλέον, προσφέροντας το πιο ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών από ποτέ, η Revival δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κατακτήσουν νέες κορυφές με τον πιο άνετο τρόπο, χρησιμοποιώντας τις «βέλτιστες» πρακτικές διοίκησης, καθώς και τα πλέον καινοτόμα συστήματα HR, IT,Marketing και Operations. 

Η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η εμπιστοσύνη και η διαφάνεια είναι αξίες που μπαίνουν στην κορυφή του ηθικού συστήματος της Revival και οι άξονες πάνω στους οποίους θα πορευτεί και στο μέλλον.

Χρυσές Επέτειοι- Καταχώρηση ICAP

Alfred - 360°