Αναπτυξιακός Νόμος - ΕΣΠΑ

5η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και αυξάνεται η χρηματοδότηση από το Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)»

Ανακοινώθηκε η πέμπτη (5η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, σύμφωνα με την οποία αυξάνεται η χρηματοδότηση απο το ΕΠΑνΕΚ, από 240 εκατ. ευρώ σε 390 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα

ΕΠΑΝΕΚ: Επιπλέον 200 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Στάθη Γιαννακίδη, και της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, επιτεύχθηκε η ενίσχυση του προϋπολογισμού της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» με επιπλέον 200 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ικανοποιηθεί το υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον και η ανάγκη υποστήριξης βιώσιμων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα.

Περισσότερα

Επιπλέον 200 εκατ. σε τουριστικές ΜΜΕ

Πάνω από 600 εκατ. η δημόσια δαπάνη στη σχετική δράση του ΕΠΑνΕΚ.

Η Revival με εμπειρία 20 ετών στον χώρο των αναπτυξιακών προγραμμάτων και πάνω από 2.500 υλοποιημένα επενδυτικά σχέδια, αναλαμβάνει την παρακολούθηση των έργων σας, εγγυώμενη αξιοπιστία και αποτελεματικότητα.

Περισσότερα

Πάνω από 250 επενδυτικά σχέδια προς ένταξη στον αναπτυξιακό

Πάνω από 250 επενδυτικά σχέδια έχουν υποβληθεί προς ένταξη στον αναπτυξιακό νόμο (Ν4399/2016) από το 2016 μέχρι σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη Θεσσαλονίκη στην κορυφή της ζήτησης από μεταποιητικές επιχειρήσεις. «Μονομαχία» του πρωτογενούς με τον δευτερογενή τομέα καταγράφεται στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες, όσον αφορά το καθεστώς «Νέες Ανεξάρτητες μμε», με εξαίρεση τη Χαλκιδική, όπου όπως είναι αναμενόμενο οι περισσότερες προτάσεις αφορούν τον τομέα του τουρισμού.

Περισσότερα

Προκαταβολή του 25% της επιχορήγησης για τα επενδυτικά σχέδια του ν. 4399/16

Αποφασίστηκε προκαταβολή 25% για τους επενδυτικούς φορείς που έχουν υλοποιήσει το 25% του έργου.

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»

Ανακοινώθηκε η πρόσκληση για τη Δράση  "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων" από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων»

Ανακοινώθηκε η πρόσκληση για τη Δράση  "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων" από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Πάνω από 1 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ για την στήριξη της επιχειρηματικότητας σε Δράμα, Καβάλα και Έβρο

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, πόροι συνολικού ύψους 1.076.880 ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας θα διατεθούν στα Επιμελητήρια Δράμας, Καβάλας και Έβρου καθώς και στο Δήμο Δράμας για δράσεις που έχουν στόχο την στήριξη της επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο των Στρατηγικών Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης των αντίστοιχων Δήμων.

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη

[ΕΣΠΑ] Εντός του Νοεμβρίου το νέο πρόγραμμα, με βασικό στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας

Περισσότερα