Αναπτυξιακός Νόμος - ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ: Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση της Μεταποίησης, από 16 Μαΐου μέχρι 18 Αυγούστου οι αιτήσεις, ποιους κλάδους περιλαμβάνει

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του Μέτρου 4.2 «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων» του ΠΑΑ 2014-2020» (Μεταποίησης).

Περισσότερα

Smart farming: Τεχνολογικά εργαλεία για έξυπνη αγροτική παραγωγή σε όλα τα στάδια

Τεχνολογικά εργαλεία για έξυπνη αγροτική παραγωγή σε άλατα στάδια Ανάπτυξη με τη «γεωργία ακρίβειας»

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Προθεσμία έως 17/5 για τη δράση «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ»

Εντός του επόμενου μήνα ολοκληρώνεται η υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερομένους Προθεσμία έως 17/5 για τη δράση «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ»

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Πρόσθετα κονδύλια για 3.300 επιχειρήσεις

Την αύξηση του προϋπο­λογισμού κατά 156 εκατ. ευρώ και του αριθμού των ωφελούμενων κατά 3.300 σε τρία προγράμματα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε χθες η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Πίνακες Βαθμολογικής Κατάταξης για τη Δράση: «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

Το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης ανακοινώνει τους Πίνακες Βαθμολογικής Κατάταξης , ανά Περιφέρεια,  των επενδυτικών σχεδίων με τους αιτούμενους προϋπολογισμούς χρηματοδότησης, για τη Δράση: «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές». 

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

Βασικός στόχος της Ενιαίας Δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.

Περισσότερα

Παράταση στην προθεσμία υποβολής φακέλου τεκμηρίωσης για δύο καθεστώτα του νέου Αναπτυξιακού Νόμου – Δρομολογείται η διαδικασία αύξησης του προϋπολογισμού τους.

Για τη διευκόλυνση του μεγάλου αριθμού επενδυτών που υπέβαλλαν αίτηση στα καθεστώτα του νέου Αναπτυξιακού Νόμου: «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ», ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης, ενέκριναν την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή φακέλου τεκμηρίωσης. Η νέα προθεσμία είναι η 28η του Φλεβάρη.

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Νέο πρόγραμμα για τουριστικές επιχειρήσεις.

Κεφάλαια, τόσο για την υλοποίηση του επενδυτικού τους σχεδίου, όσο και για την λειτουργία αυτού για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα μπορέσουν να λάβουν όσοι ενταχθούν στη Δράση "Ενίσχυση της Ίδρυσης και λειτουργίας Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων".

Περισσότερα

ΕΣΠΑ: Εως 30 Ιανουάριου οι αιτήσεις για ενίσχυση επιχειρήσεων.

Τελευταία ευκαιρία για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τα κίνητρα του αναπτυξιακού νόμου, μέσα από τα δύο καθεστώτα ενισχύσεων, τις «ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις» και τη «γενική επιχειρηματικότητα».

Περισσότερα