Δελτία Τύπου

Το νέο Start-up giaola.gr επιλέγει τη Revival S.A. ως φορολογικό σύμβουλο

Η εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών Revival Consulting Services SA επιλέχθηκε από τη νεοφυή εταιρεία «giaola» που λειτουργεί το διαδικτυακό τόπο www.giaola.gr για την παροχή φορολογικών υπηρεσιών.

Περισσότερα

Η εταιρεία υποδημάτων BOZIKIS εμπιστεύεται τη REVIVAL S.A. για υπηρεσίες Outsourcing Λογιστηρίου

Η εταιρεία REVIVAL Consulting Services S.A. παρέχει στην γνωστή εταιρεία εμπορίας υποδημάτων BOZIKIS ολοκληρωμένες υπηρεσίες Outsourcing Λογιστηρίου.

Περισσότερα

Συνεχής Διεύρυνση του Πελατολογίου της Επιτυγχάνει η Revival S.A.

Παρότι η οικονομική συγκυρία δεν ευνοεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες η εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών REVIVAL S.A. συνεχίζει να προσθέτει συνεχώς νέους πελάτες στο ενεργητικό της, παρέχοντας τους Λογιστικές, Οικονομικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες.

Περισσότερα

Η εταιρία <<Διανομές Ένδυσης>> εμπιστεύεται την Revival για Financial & IT υπηρεσίες

Η εταιρεία «Διανομές Ένδυσης», η οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις εταιρείες Camel Active, Seidensticker, True Religion και Jacques Britt, επέλεξε την REVIVAL Consulting Services για μία σειρά υπηρεσιών με σκοπό την αύξηση της αποτελεσματικότητας και λειτουργικότητάς της.

Περισσότερα

Η CPI Α.Ε επέλεξε την REVIVAL S.A. ως Σύμβουλο Διοίκησης

Η εταιρεία CPI Α.Ε. επέλεξε την εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών REVIVAL S.A. με σκοπό να βελτιστοποιήσει, αυτοματοποιήσει και μηχανογραφήσει τις διαδικασίες στο οικονομικό της τμήμα. Απώτερος στόχος είναι η αύξηση της παραγωγικότητας του τμήματος και η καλύτερη συνεργασία μεταξύ όλων των τμημάτων της εταιρείας.

Περισσότερα

Νέα επένδυση της REVIVAL με την συνεργασία DIGICOM – ALTEC

Την νέα τους συνεργασία στο τομέα του software development γιόρτασαν οι εταιρείες REVIVAL Consulting Services και ALTEC, παρουσία των κ. Γιώργου Αντύπα Προέδρου και CEO της REVIVAL, κ. Γαληνού Μοσχίδη Αντιπροέδρου της REVIVAL, κ. Νικήτα Κατσαρά Γενικού Διευθυντή της ALTEC και κ. Κίμων Καπούλα CEO της Digicom Systems.

Περισσότερα

Νέα εξαγορά από τη Revival. Ενισχύει τη θέση της στο WMS/3PL

Σε σημαντική ενίσχυση των υπηρεσίων της στον τομέα της ανάπτυξης αξιόπιστων λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις αποσκοπεί η εταιρεία Revival των κ. Αντύπα και Μοσχίδη με την απόκτηση της εταιρείας DIGICOM.

Περισσότερα

Συνεργασία REVIVAL S.A. με MKO ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Η REVIVAL, ανταποκρινόμενη στην έντονη επισιτιστική ανάγκη πολλών συμπολιτών μας και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, παρέχει λογιστικές υπηρεσίες στη μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα

H revival στον κατάλογο της ICAP Greece in Figures

"Οι λύσεις δεν προκύπτουν με κλεφτές ματιές από την κλειδαρότρυπα. "

Περισσότερα