Δελτία Τύπου

Υποψηφιότητα Γεώργιου Αντύπα στις εκλογές του ΕΒΕΑ

Ο Πρόεδρος της Revival Consulting Services S.A. κ. Γεώργιος Αντύπας θα είναι υποψήφιος Δ.Σ. του Τμήματος Υπηρεσιών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών στις προσεχείς εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2, Κυριακή 3 και Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.

Περισσότερα

Η Revival επενδύει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού στα 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της.

Η Revival επενδύει συνεχώς στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού στα 20 χρόνια της συνεχούς λειτουργίας της. Η εταιρεία των κ.κ. Γιώργου Αντύπα και Γαληνού Μοσχίδη ξεκίνησε το 1998 και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο των εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, στους τομείς των χρηματοοικονομικών, της στρατηγικής και των λύσεων της πληροφορικής.

Περισσότερα

Το νέο Start-up giaola.gr επιλέγει τη Revival S.A. ως φορολογικό σύμβουλο

Η εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών Revival Consulting Services SA επιλέχθηκε από τη νεοφυή εταιρεία «giaola» που λειτουργεί το διαδικτυακό τόπο www.giaola.gr για την παροχή φορολογικών υπηρεσιών.

Περισσότερα

Η εταιρεία υποδημάτων BOZIKIS εμπιστεύεται τη REVIVAL S.A. για υπηρεσίες Outsourcing Λογιστηρίου

Η εταιρεία REVIVAL Consulting Services S.A. παρέχει στην γνωστή εταιρεία εμπορίας υποδημάτων BOZIKIS ολοκληρωμένες υπηρεσίες Outsourcing Λογιστηρίου.

Περισσότερα

Συνεχής Διεύρυνση του Πελατολογίου της Επιτυγχάνει η Revival S.A.

Παρότι η οικονομική συγκυρία δεν ευνοεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες η εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών REVIVAL S.A. συνεχίζει να προσθέτει συνεχώς νέους πελάτες στο ενεργητικό της, παρέχοντας τους Λογιστικές, Οικονομικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες.

Περισσότερα

Η εταιρία <<Διανομές Ένδυσης>> εμπιστεύεται την Revival για Financial & IT υπηρεσίες

Η εταιρεία «Διανομές Ένδυσης», η οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις εταιρείες Camel Active, Seidensticker, True Religion και Jacques Britt, επέλεξε την REVIVAL Consulting Services για μία σειρά υπηρεσιών με σκοπό την αύξηση της αποτελεσματικότητας και λειτουργικότητάς της.

Περισσότερα

Η CPI Α.Ε επέλεξε την REVIVAL S.A. ως Σύμβουλο Διοίκησης

Η εταιρεία CPI Α.Ε. επέλεξε την εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών REVIVAL S.A. με σκοπό να βελτιστοποιήσει, αυτοματοποιήσει και μηχανογραφήσει τις διαδικασίες στο οικονομικό της τμήμα. Απώτερος στόχος είναι η αύξηση της παραγωγικότητας του τμήματος και η καλύτερη συνεργασία μεταξύ όλων των τμημάτων της εταιρείας.

Περισσότερα

Νέα επένδυση της REVIVAL με την συνεργασία DIGICOM – ALTEC

Την νέα τους συνεργασία στο τομέα του software development γιόρτασαν οι εταιρείες REVIVAL Consulting Services και ALTEC, παρουσία των κ. Γιώργου Αντύπα Προέδρου και CEO της REVIVAL, κ. Γαληνού Μοσχίδη Αντιπροέδρου της REVIVAL, κ. Νικήτα Κατσαρά Γενικού Διευθυντή της ALTEC και κ. Κίμων Καπούλα CEO της Digicom Systems.

Περισσότερα

Νέα εξαγορά από τη Revival. Ενισχύει τη θέση της στο WMS/3PL

Σε σημαντική ενίσχυση των υπηρεσίων της στον τομέα της ανάπτυξης αξιόπιστων λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις αποσκοπεί η εταιρεία Revival των κ. Αντύπα και Μοσχίδη με την απόκτηση της εταιρείας DIGICOM.

Περισσότερα