Δελτία Τύπου

Συνεργασία REVIVAL S.A. με MKO ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Η REVIVAL, ανταποκρινόμενη στην έντονη επισιτιστική ανάγκη πολλών συμπολιτών μας και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, παρέχει λογιστικές υπηρεσίες στη μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα

H revival στον κατάλογο της ICAP Greece in Figures

"Οι λύσεις δεν προκύπτουν με κλεφτές ματιές από την κλειδαρότρυπα. "

Περισσότερα

Revival Business Reporting

Εξειδικευμένες και απόλυτα ολοκληρωμένες οικονομικές υπηρεσίες.

Περισσότερα

Η Idealsoft εντάσσεται στον όμιλο της Revival.

Στον όμιλο της Revival Consulting Services S.A. εντάχθηκε η IDEALSOFT, εξειδικευμένη εταιρεία στη βιομηχανική κοστολόγηση και ανάλυση. Με την κίνηση αυτή η REVIVAL S.A. κάνει ακόμα μια βαθιά τομή στο ιδιαίτερο κομμάτι της παραγωγής, στο οποίο επενδύει εδώ και χρόνια.

Περισσότερα

Η Revival S.A. εξαγοράζει τον κλάδο λογισμικού της Computec

Τον κλάδο λογισμικού της εταιρείας Computec εξαγόρασε προ ημερών η Revival S.A. Με τη συγκεκριμένη κίνηση η τελευταία, που αποτελεί και το πρώτο πιστοποιημένο κέντρο σε αριθμό συμβούλων υποστήριξης λογισμικού της Altec στη χώρα μας, επιχειρεί αφενός μεν να ενδυναμώσει και διευρύνει την παρουσία της στον τομέα των εφαρμογών λογισμικού της Altec και αφετέρου δε να αξιοποιήσει το πολυπληθές όσο και ιδιαίτερα ποιοτικό πελατολόγιο που διαθέτει η Computec.

Περισσότερα

Solution Provider QlikView

Η Revival Consulting Services SA δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του Business Intelligence και Data Analysis, ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με λύσεις εφαρμογών Business Software. Οι δεκάδες ώρες που δαπανώνται σε κάθε project για την δημιουργία στατιστικών αναφορών-reports, η συνεχής προσπάθεια αναζήτησης της "αλήθειας" μέσα από μεγάλους όγκους δεδομένων και η αγωνία του πελάτη για απαντήσεις "what-if" οδήγησαν την Revival στην συνεργασία της με την QlikView Hellas, επιλογή που αποδείχθηκε η καλύτερη για τον χώρο του Ελληνικού Business Software και των Ελληνικών επιχειρήσεων γενικότερα.

Περισσότερα

Εξαγορά Πελατολογίου από την REVIVAL S.A.

Τη θέση της στον χώρο των λύσεων πληροφορικής που βασίζονται σε εφαρμογές της Unisoft ενισχύει η REVIVAL S.A. μέσω της εξαγοράς του πελατολογίου της Unisoft της εταιρείας “IT EASYCON HELLAS Πληροφορική ΕΠΕ.”

Περισσότερα

Εξαγορά της Infobright. Η Revival S.A. πρώτο πιστοποιημένο κέντρο σε συμβούλους στο δίκτυο της Unisoft.

Την INFOBRIGHT του δικτύου της Unisoft εξαγόρασε η εταιρεία Revival, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά το μέγεθός της.

Περισσότερα