Ανακοινώσεις

Προβλέψεις για Επισφαλείς Απαιτήσεις

Σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. θ' της παρ. 1 του άρθρου 31 του ν.2238/1994, όπως αυτές ίσχυαν πριν την κατάργησή τους με το ν.4172/2013 και εφαρμόζονται για προβλέψεις που σχηματίζονται στα φορολογικά έτη που αρχίζουν πριν την 1η Ιανουαρίου 2014, το ποσό της πρόβλεψης που εμφανίζεται στο λογαριασμό 44.

Περισσότερα

Διευκρινίσεις σχετικά με την έκπτωση των διατακτικών σίτισης που χορηγεί επιχείρηση σε εργαζομένους της

Σε συνέχεια της εγκυκλίου ΔΕΑΦΒ 1121357 ΕΞ2015/14.9.2015 της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, παρέχονται διευκρινίσεις σχετικά  με την έκπτωση των διατακτικών σίτισης που χορηγεί επιχείρηση σε εργαζομένους της.

Περισσότερα

Τρία νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ για μικρομεσαίους και αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομίας.

Αφορούν την ενίσχυση ελεύθερων επαγγελματιών (Γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι κτλ) - Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ίδρυση νέων επιχειρήσεων - Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και ενισχύσεις ξενοδοχείων – ενοικιαζομένων δωματίων, για εκσυγχρονισμούς έως 300.000€ με 50% επιδότηση.

Περισσότερα

Τρόπος πληρωμής για πραγματοποίηση εισαγωγών

Σε συνέχεια της ανάγκης που έχει προκύψει για τον τρόπο πληρωμής για την πραγματοποίηση εισαγωγών, σας ενημερώνουμε για την αναλυτική διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί.

Περισσότερα

Νέα εξαγορά από τη Revival. Ενισχύει τη θέση της στο WMS/3PL

Η DIGICOM έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη επιχειρηματικού λογισμικού και την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης, σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού ενώ ειδικεύεται στην παραγωγή πληροφοριακών συστημάτων διαχείρησης αποθηκών (WMS/3PL). Η εταιρεία μετράει ήδη 10 χρόνια λειτουργίας στην αγορά και έχει ήδη προσφέρει λύσεις σε σημαντικούς πελάτες όπως η DHL Express, DELL, ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε, Αφοί Κασσουδάκη Α.Ε. και άλλες.

Περισσότερα

LinkedIn Company Page

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δημιουργήσαμε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, η οποία αποτελεί το πιο πετυχημένο career management tool της εποχής μας, ειδική σελίδα για την προβολή της Revival, με τίτλο Revival Consulting Services S.A.

Περισσότερα

Συμμετοχή στο Outsourcing Conference 2014

H Revival Consulting Services S.A.  συμμετέχει ενεργά ως Corporate Member στο Outsourcing Conference 2014 by Ethos Events, συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής  και απευθύνεται στους decision makers επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς.

Περισσότερα