Ακίνητη περιουσία

Ο τομέας της ακίνητης περιουσίας επιχειρήσεων και επενδυτών βρίσκεται σε μια περίοδο αναπροσαρμογής. Αν και οι επενδύσεις δεν φέρνουν τις υψηλές αποδόσεις που πετύχαιναν κάποτε, η αξιοποίηση των ακινήτων από εταιρείες που εξειδικεύονται κυρίως στον χώρο της φιλοξενίας και της επαγγελματικής στέγης, δημιουργεί μια μικρή αναζωπύρωση στον κλάδο.  

Η Revival, με σημαντική τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σε αποτιμήσεις επιχειρήσεων και ακίνητης περιουσίας, παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, θεσμικούς επενδυτές και ιδιώτες. Με εξειδίκευση στην εύρεση αποδοτικών χρήσεων ακινήτων, βοηθάμε τους πελάτες μας να απελευθερώσουν σημαντικά και πλήρως αξιοποιήσιμα κεφάλαια, με πολλαπλά οφέλη.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τις επενδύσεις, την ανάπτυξη και τη διαχείριση των ακινήτων, προτείνουμε λύσεις με μειωμένο ρίσκο και προοπτικές ανάπτυξης. Από τον στρατηγικό σχεδιασμό και την επισφράγιση μιας συμφωνίας μέχρι τη χρηματοδότηση και την εκτέλεση του επιχειρηματικού σχεδίου, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε κάθε τους βήμα.