Ανακοινώσεις

H Revival "ξεκλειδώνει" όλους τους γρίφους του ΕΣΠΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επενδυτικό έργο της εταιρίας QualiMetriX SA από την Revival, στο πλαίσιο της δράσης ΕΣΠΑ “Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές”.

Περισσότερα

20 χρόνια Revival, 20 χρόνια επιτυχίες!

H Revival θερμός υποστηρικτής του 39ου Ολυμπιακού Ράλλυ

Η Revival στηρίζει την συμμετοχή του Πυροσβεστικού Σώματος με αναβάτη τον Ζούνη Ιωάννη.

Περισσότερα

Συμμετοχή στην εκδήλωση Saving Food Festival

Η Revival ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, συμμετέχει στην εκδήλωση  Saving Food Festival

Περισσότερα

Συμμετοχή στην έκθεση Xenia 2017

Η Revival S.A συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2017, η οποία θα πραγματοποιηείτε από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου του 2017, στο Metropolitan Expo.

Περισσότερα

Συμμετοχή στην έκθεση 100% Hotel Show

Η Revival S.A συμμετέχει στην έκθεση 100% Hotel Show, η οποία θα πραγματοποιηείτε από σήμερα έως και 20 Νοεμβρίου του 2017, στο MEC Παιανίας.

Περισσότερα

Μπορούμε Party!

Το Σπίτι του Μπορούμε φοράει… τα καλά του και γιορτάζει για μία ακόμα χρονιά κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να μοιράζει χαμόγελα και θετική ενέργεια. 
Η Revival θέτοντας ως προτεραιότητα την κοινωνική εταιρική ευθύνη στάθηκε αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του «Μπορούμε» προσφέροντας απλόχερα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 
Αύριο, λοιπόν, το «Μπορούμε» ανοίγει την έτσι κι αλλιώς μεγάλη αγκαλιά του για όποιον θέλει να περάσει καλά συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. 
Να είστε εκεί γιατί… όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Περισσότερα

Το LOD Mobile είναι άμεσα λειτουργικό και για το Atlantis ERP

Σε συνέχεια της συνεχόμενης ανάπτυξης και επέκτασης της εφαρμογής LOD Mobile , η LOD ολοκλήρωσε την τυποποίηση άμεσης λειτουργίας και για το Atlantis ERP της Unisoft (πρώην Altec).
 

Περισσότερα

Η REVIVAL S.A στην XENIA

Η Revival S.A συμμετέχει στην έκθεση XENIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25-27 Νοεμβρίου του 2017, στο Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας θα φιλοξενηθεί στα περίπτερα A22/B15.

Περισσότερα