Atlantis Entry

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Atlantis Entry ERP, ένα λογισμικό με ισχυρές προδιαγραφές που ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών ATLANTIS ERP και έχει κατακτήσει τις αγορές δραστηριοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Βασισμένο στην προηγμένη τεχνολογία ROADS, το Atlantis Entry ERP είναι ένα σύστημα ανοικτής αρχιτεκτονικής που λειτουργεί στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες. Ενσωματώνει τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού και αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού, ανάλυσης και οργάνωσης των λειτουργιών, των δυνατοτήτων και των διαδικασιών ενός ανοικτού πληροφοριακού συστήματος.

Το Atlantis Entry ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις για ενιαία διαχείριση όλων των δεδομένων της επιχείρησης σας. Απεικονίζει την πραγματική εικόνα της επιχείρησης με όλες τις ιδιαιτερότητες και προοπτικές της. Παρέχει άμεση πληροφόρηση, είτε μεμονωμένα, είτε για το σύνολο των λειτουργιών της επιχείρησης, συμβάλλοντας σημαντικά στην άμεση και σωστή λήψη αποφάσεων σε πολλαπλά επίπεδα.  

Το πρωτοποριακό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον εργασίας (User-Friendly Interface), επιτρέπει την άμεση εξοικείωση με τις δομές του λογισμικού και εστιάζει στην λειτουργικότητα και την ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών, συνεισφέροντας σημαντικά στην κατακόρυφη βελτίωση της αποδοτικότητας του εργατικού δυναμικού κατά την διάρκεια των λειτουργιών του.  

Το λογισμικό είναι εξαιρετικά απλό, εργονομικό και ευέλικτο, καθώς επιτρέπει την σύνθετη εκτέλεση εργασιών από εξοικειωμένους και μη, με την εφαρμογή, χρήστες. Διαθέτει την ικανότητα για ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων με άλλες εφαρμογές ενώ, παράλληλα, συνδέεται απευθείας με εφαρμογές του MS Office. Η υψηλή και ανοικτή αρχιτεκτονική του συστήματος, επιτρέπει τη συνεργασία με πληθώρα εξειδικευμένων προγραμμάτων και συσκευών (ταμειακές μηχανές, συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου, barcode readers, κ.λ.π.), αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόσθετη λειτουργικότητα που προσφέρουν.  

Οι εφαρμογές που ανήκουν στην προϊοντική γκάμα του Atlantis ERP, χαρακτηρίζονται από τον απεριόριστο όγκο δεδομένων και πληροφοριών που μπορούν να διαχειριστούν, την ταυτόχρονη λειτουργία εργασιών που μπορούν να υποστηρίξουν, καθώς και την ταυτόχρονη χρήση και λειτουργία από διαφορετικούς χρήστες.  

Το λογισμικό διαθέτει ένα δυναμικό σύστημα ασφάλειας για τον πλήρη έλεγχο της πρόσβασης στα εταιρικά δεδομένα και στις εφαρμογές. Η ικανότητα του να πραγματοποιεί αυτόματα την διαδικασία μεταφοράς δεδομένων, το καθιστά πολύτιμο εργαλείο καθώς εξοικονομεί χρόνο, επιτρέποντας στο εργατικό δυναμικό να αφοσιωθεί πλήρως στον πυρήνα των αρμοδιοτήτων του. Επιπλέον, οι δυνατότητες παραμετροποίησης που διαθέτει και οι διαδικασίες προσθήκης ενοτήτων, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο, επιτρέπουν την παράλληλη εξέλιξη του μηχανογραφικού σας συστήματος, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης σας.

Το Atlantis Entry ERP προσφέρει στην επιχείρηση ευελιξία διαφοροποιημένων απαιτήσεων, ανάλογα με τις αγορές που απευθύνεται και την προσαρμογή της στις μεταβαλλόμενες συνθήκες ανταγωνισμού. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα σύνθεσης διαδικασιών ενδοεπιχειρησιακής συνεργασίας μεταξύ των επιμέρους τμημάτων, όσο και διεπιχειρησιακών λειτουργιών με πελάτες-προμηθευτές.  

Τα χαρακτηριστικά του Atlantis Entry ERP περιλαμβάνουν:

 • Διαχείριση Δεδομένων & Ασφάλεια
 • Τεχνολογία Αιχμής & Συνεργασία
 • Ταχύτητα & Ευελιξία
 • Δυναμικό Σχεδιασμό & Αξιοπιστία
 • Προσαρμογή & Επεκτασιμότητα

Οι λειτουργικές ενότητες του Atlantis Entry ERP περιλαμβάνουν:

 • Χρηματοοικονομική Διαχείριση
 • Λογιστική
 • Business Intelligence
 • Πωλήσεις & Διανομές
 • Αγορές
 • Αποθέματα
 • Διαχείριση Παραγωγής
 • Πληροφοριακό Σύστημα
 • Μισθοδοσία
 • CRM
 • Web Modules
 • Mobile Εφαρμογές
 • Tools

Η δομή του λογισμικού, βασισμένη σε πολυετείς μελέτες, δοκιμασμένες και επιτυχημένες στην πράξη, το καθιστά ως το πλέον κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις με ανομοιογενή αντικείμενα δραστηριότητας, αλλά και μεσαίες μονάδες που φιλοδοξούν να στηρίξουν το μέλλον τους σε ένα σύστημα που εξελίσσεται και προηγείται της ανάπτυξης τους.  

Το λογισμικό συνοδεύεται από μια σειρά ποιοτικών υπηρεσιών υποστήριξης που σας παρέχει το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της REVIVALSA, αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Επιπλέον, μέσω της δυνατότητας σύνδεσης με το διαδίκτυο (Internet), σας παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως, e-Services, Live Update, Κωδικός Ανανέωσης, κ.λ.π.    

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ATLANTIS ENTRY ERP, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Alfred - 360°