Δελτία Τύπου

Η Revival συνεχίζει να στηρίζει την τουριστική ανάπτυξη με δράσεις και εκδηλώσεις

Δελτίο Τύπου

Περισσότερα

Η Revival ενισχύει τους επαγγελματίες του Τουρισμού με σύγχρονα εργαλεία και προτάσεις

Δελτίο Τύπου

Περισσότερα

Η εταιρεία ΠΟΛΥΣΟΝΣ εμπιστεύεται τη Revival για την εγκατάσταση του συστήματος λογισμικού Capital B.O.S.

Η Revival Consulting Services  προχώρησε στην υλοποίηση της πλέον ευέλικτης και ισχυρής λύσης λογισμικού Capital B.O.S., για την ΠΟΛΥΣΟΝΣ.

Περισσότερα

Revival SA: Νέα συνεργασία με την Orthology

Η Revival Consulting Services SA, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη ποιοτικού δικτύου Συνεργατών και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη σύναψη της συνεργασίας με την Orthology, τον επίσημο Διανομέα Προστιθέμενης Αξίας λογισμικού μεγάλων οίκων της Αμερικής και της Ευρώπης.

Περισσότερα

Το Palm Beach Hotel επέλεξε τη Revival Consulting Services SA αναφορικά με τις υπηρεσίες GDPR

Η Revival Consulting Services SA αποδεικνύει την ηγετική της θέση αναφορικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και ειδικότερα στον κλάδο προστασίας προσωπικών δεδομένων αναλαμβάνοντας το αντίστοιχο έργο για το ξενοδοχείο PALM BEACH στην Κω.

Περισσότερα

H Revival δίπλα στους επαγγελματίες του Τουρισμού παρουσίασε εργαλεία για ένα επιτυχημένο "Repositioning my Business" στην Κω

Νέα δεδομένα για τις δυνατότητες πού έχουν στη διάθεσή τους οι επαγγελματίες του τουρισμού ανέδειξε η εκδήλωση «Repositioning my Business» που διοργάνωσε η Revival Consulting Services S.A., την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κω

Περισσότερα

Οι νέες τάσεις της τουριστικής αγοράς και τα ψηφιακά εργαλεία των επιχειρήσεων, στην εκδήλωση “Repositioning my Βusiness”

Λίγο πριν την έναρξη μιας ακόμα πετυχημένης χρονιάς για τον ελληνικό τουρισμό, η Revival Consulting Services S.A. διοργανώνει την εκδήλωση «Repositioning my Business», υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Κω. Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 18.30μμ, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κω και αποτελεί σημείο αναφοράς για το επιχειρείν στα Δωδεκάνησα.

Περισσότερα

Η Revival SA στο πλευρό της ΖΩΣΠ

Η Revival Consulting Services S.A συνυφασμένη, για ακόμη μία φορά, με την κοινωνική της ευθύνη, στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια της Ζωγραφικής με το Στόμα και το Πόδι.

Περισσότερα

ΟΠΥ ΖΟΥΝΗ «Στα Όρια της Φαντασίας»

Ο Όμιλος για την Unesco ΒΠ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αμαρουσίου & την ΚΕΔΑ σας προσκαλεί στην Έκθεση - Αφιέρωμα για τα 10 χρόνια απουσίας της σπουδαίας ελληνίδας εικαστικού (1941-2008) στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

Περισσότερα