Μηνυμα του Προεδρου

Αντύπας

Το μέλλον των επιχειρήσεων είναι...τώρα!

Η Revival ενισχύει την αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας για περισσότερο απο 20 συναπτά έτη, χαράσσοντας διαρκώς ανοδική πορεία και έχοντας υποστηρίξει πάνω από 2.500 επιχειρήσεις. Αφουγκραζόμενη, πλήρως, τις ανάγκες της αγοράς σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, προσανατολίζεται στη στήριξη του Έλληνα επιχειρηματία. Τόσο εγώ, προσωπικά, όσο και τα στελέχη της εταιρείας, εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση με στόχο την εξασφάλιση της βιωσιμότητας, αλλά και της ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Η συνέπεια, η αμεσότητα, η εγκυρότητα και η αξιοπιστία αποτελούν τους θεμέλιους λίθους της εταιρείας μας. Πάνω σε αυτές τις βάσεις και με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών σας, έχει δομηθεί το οικοδόμημα που ονομάζεται REVIVAL Consulting Services SA.

Οι άνθρωποι μας, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας. Επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και εργαλεία, τους παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αποτελέσουν τον προσωπικό σας σύμβουλο, ικανό να δώσει λύσεις, ακόμα και στα πιο δύσκολα «προβλήματα».

Με πίστη και όραμα, παραμένοντας σταθεροί στις αρχές που μας διέπουν, αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για την περάτωση κάθε έργου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την 360° Responsibility φιλοσοφία μας. Η ολιστική προσέγγιση των υπηρεσιών μας, επιτρέπει την μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, δημιουργώντας παράλληλα, μετρήσιμα αποτελέσματα που οδηγούν με ασφάλεια στην επιτυχία.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας, βάζοντας πλώρη για νέους ορίζοντες!

Γιώργος Αντύπας

Οικονομολόγος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Η Revival είναι μέλος: