Υποδομες

Οικοδομούμε…σχέσεις εμπιστοσύνης!

Τα εφόδιά μας είναι πρωτίστως το ανθρώπινο δυναμικό μας και η νέα τεχνολογία. Οι άνθρωποί μας αποτελούν το κεφάλαιο της εταιρείας ενώ η νέα τεχνολογία αποτελεί βασικό εργαλείο μας. Βασικά μέρη της κουλτούρας μας είναι το ομαδικό πνεύμα καθώς και η ευελιξία και προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Εγκαταστάσεις

Σε δύο αντικριστά κτίρια, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, έχει δημιουργηθεί το Revival Campus. Η Revival, πιστή στη φιλοσοφία της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, στοχεύει στη διαρκή αναβάθμιση των πόρων και των υποδομών. Το σύνολο των δραστηριοτήτων πραγματοποιείται στις σύγχρονες υποδομές των δύο αντικριστών κτιρίων, οι οποίες προσφέρουν μοντέρνους χώρους.
Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα, στην οδό Λένορμαν 161, ενώ το δεύτερο κτίριο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα κεντρικά γραφεία, στην οδό Λένορμαν 194-196. Πρόκειται για τη νέα επένδυση της εταιρείας σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο. Στον 1ο από τους τέσσερεις (4) ορόφους του κτιρίου στεγάζεται το τμήμα του Hospitality, του Μάρκετινγκ μαζί με το τμήμα των πωλήσεων, ενώ το τμήμα της Μηχανογράφησης με το IT και το τμήμα της Προστασίας των Δεδομένων βρίσκονται στον 2ο όροφο. Στον 3ο όροφο συνυπάρχει το τμήμα του Λογιστηρίου με το τμήμα του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Χρηματοδοτήσεων και στον 4ο όροφο στεγάζεται η διοίκηση.

Βασικά χαρακτηριστικά του νέου κτιρίου

Τεχνολογία

Πάντα στις θέσεις μας, με σύμμαχο την τεχνολογία, για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες.
Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανογραφικά συστήματα της Revival, ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες! Για περισσότερο από 20 χρόνια, το Data Center της Revival υποστηρίζει αλυσίδες καταστημάτων Λιανικής. Οι Λογιστικές Υπηρεσίες που προσφέρουμε, υποστηρίζονται κατά το πλείστον διαδικτυακά, ενώ τεχνολογίες, όπως Cloud Computing και Business Center, αποτελούν πάντα μία πρόκληση για τη Revival, που επενδύει διαρκώς και σε σταθερή βάση, για να μπορεί να έχει σωστή και έγκυρη πληροφόρηση.

Στόχος μας είναι όχι μόνο να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις αλλά και να τις προσπερνάμε!

Η Revival είναι μέλος: