Revival: Το πρώτο πιστοποιημένο κέντρο συμβούλων της Unisoft

Την INFOBRIGHT του δικτύου της Unisoft εξαγόρασε η εταιρεία Revival, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά το μέγεθός της.

Αναλυτικότερα με αυτή την εξαγορά η Revival διαθέτει πλέον 20 πιστοποιημένους συμβούλους, ενώ παράλληλα διευρύνει το πελατολόγιό της. Η INFOBRIGHT αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου της με αυξημένο μερίδιο αγοράς ενώ είχε ήδη συγχωνεύσει τις εταιρείες RAD Α.Ε., με αυξημένο πελατολόγιο στον Πειραιά, και την e-consultants, αντιπρόσωπο της Unisoft στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η εξαγορά αυτή δεν αποτελεί έκπληξη στην αγορά αφού η Revival αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς.

Η εταιρεία παρέχει επιχειρηματικά εργαλεία και υπηρεσίες και οι πελάτες της είναι αρκετές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Την περασμένη χρονιά οι ρυθμοί ανάπτυξης του κύκλου εργασιών της Revival ξεπέρασαν το 60%.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Revival S.A. είναι μέλος:

sete
sepe
ΣΕΣΜΑ
sekee
Microsoft Logo HD
GLOBAL SUSTAIN
SEVE
Συμμαχία για την Ελλάδα
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων
HABC
Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο