Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενισχύσεις έως 55% για εκσυγχρονισμούς ξενοδοχειακών μονάδων

 

Σε ισχύ έχει τεθεί ο νέος αναπτυξιακός νόμος 4399/2016 για υποβολές αιτήσεων έως τις 31/10/2018. Στο πλαίσιο του νέου νόμου ενισχύονται:

• Εκσυγχρονισμοί/ανακαινίσεις ολοκληρωμένης μορφής ξενοδοχειακών μονάδων άνω των 3*

• Εκσυγχρονισμοί/ανακαινίσεις ολοκληρωμένης μορφής ξενοδοχειακών μονάδων με αναβάθμιση τους σε άνω των 3*

• Ιδρύσεις ξενοδοχειακών μονάδων άνω των 3*

• Επεκτάσεις ξενοδοχειακών μονάδων άνω των 3* Για μικρότερης κλίμακας έργα αναμένονται το επόμενο διάστημα προκηρύξεις δράσεων LEADER και ΕΣΠΑ.

 

Με βραβευμένα έργα, και εμπειρία σε περισσότερα από 1.500 επενδυτικά σχέδια μπορούμε να στηρίξουμε αποτελεσματικά την επιχειρηματική σας προσπάθεια. Η REVIVAL A.E πιστοποιημένη κατά ISO 9001, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό 54 συμβούλων, αναλαμβάνει τη σχετική διαδικασία για την υπαγωγή και παρακολούθηση μιας επένδυσης έως και την ολοκλήρωση της, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Νόμου, και συγχρηματοδοτούμενων δράσεων ΕΣΠΑ.

Εάν επιθυμείτε και συναινείτε να επικοινωνήσει σύμβουλος της εταιρείας μας τηλεφωνικά μαζί σας για τα αναπτυξιακά προγράμματα ή/και να λαμβάνετε newsletters για τις υπηρεσίες της Revival, παρακαλούμε συμπληρώστε μονάχα τα αντίστοιχα πεδία στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και προχωρήστε σε υποβολή της, αφού προηγουμένως διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε μονάχα τα στοιχεία που θα μας εμπιστευτείτε και αποκλειστικά για τους παραπάνω σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας!