Η εταιρία <<Διανομές Ένδυσης>> εμπιστεύεται την Revival για Financial & IT υπηρεσίες

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Η εταιρεία «Διανομές Ένδυσης», η οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις εταιρείες Camel Active, Seidensticker, True Religion και Jacques Britt, επέλεξε την REVIVAL Consulting Services για μία σειρά υπηρεσιών με σκοπό την αύξηση της αποτελεσματικότητας και λειτουργικότητάς της.

Η εταιρεία REVIVAL αξιοποιώντας την υπηρεσία «Business Reports» θα δώσει την δυνατότητα στην εταιρεία «Διανομές Ένδυσης» να έχει σε άμεσο χρόνο και από οιοδήποτε μέσο επιθυμεί (site, mobile, tablet) οικονομικά στοιχεία της εταιρείας με πολύ πλούσιες δυνατότητες ανάλυσης των στοιχείων αυτών, σε επίπεδο ρ&Ι εταιρίας και ανά δραστηριότητα (καταστήματα αναλυτικά και χονδρική). Παράλληλα η συνεργασία θα διευρυνθεί και σε επίπεδο υπηρεσιών IT παρέχοντας λύσεις reengineering μηχανογράφησης των καταστημάτων, εισαγωγή νέων loyalty cards, αυτοματοποίηση διαδικασιών αποθήκης και απογραφή καταστημάτων.

Η εταιρεία «Διανομές Ένδυσης» αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο της ένδυσης και υπόδησης με 20ετή παρουσία. Λειτουργεί 8 εταιρικά καταστήματα, 8 Shop in a shop σε μεγάλα Πολυκαταστήματα και εφοδιάζει 50 multi brand καταστήματα ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα.

Alfred - 360°