Η Revival επενδύει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού στα 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Η Revival επενδύει συνεχώς στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού στα 20 χρόνια της συνεχούς λειτουργίας της. Η εταιρεία των κ.κ. Γιώργου Αντύπα και Γαληνού Μοσχίδη ξεκίνησε το 1998 και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο των εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, στους τομείς των χρηματοοικονομικών, της στρατηγικής και των λύσεων της πληροφορικής.

Η Revival επενδύοντας χρόνο για την κατανόηση των αναγκών των πελατών της και σε συνεργασία μαζί τους δημιουργεί προστιθέμενη αξία και διαφοροποιείται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε σε δώδεκα νέες προσλήψεις και πλέον το ανθρώπινο δυναμικό της αριθμεί σαράντα δύο στελέχη. Ειδικότερα, από σήμερα αναλαμβάνουν

  • ο κ. Βασίλης Ζύμνης, ως Head of Development/Funding Programs τον τομέα των αναπτυξιακών προγραμμάτων,

  • ο κ. Χαράλαμπος Κωνσταντάτος, ως νέος CIO της εταιρείας,

  • η κα. Αικατερίνη Καλπουζάνη στη θέση της Financial Director,

  • η κα. Στρατούλη Βασιλική, ως Head of Tax Department.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο φιλόξενο χώρο του Think Beer όπου παραβρέθηκαν σημαντικοί συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας με σκοπό την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Revival κ. Γιώργος Αντύπας δήλωσε: “η Διοίκηση της Revival θα συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσθέτοντας αξία για τους πελάτες μας, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες του ανθρωπίνου δυναμικού μας και συνεισφέροντας υπεύθυνα στην κοινωνία.”

Δημοσίευση NetFax
 

Δημοσίευση Ναυτεμπορική

Alfred - 360°