Η Revival και φέτος στο Spetsathlon

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019
Η Revival και φέτος στο Spetsathlon

Η Revival δεν θα μπορούσε να λείπει και από το φετινό Spetsathlon, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις Σπέτσες. Η ομάδα μας έλαβε μέρος στους Κολυμβητικούς Αγώνες και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε μέρος ενός από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αγώνες της χώρας.

Μετά από 5 χρόνια επιτυχιών και διακρίσεων, το Spetses Μini Marathon αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αγώνες της χώρας. Με 7000 επισκέπτες, 5000 αθλητές από 30 χώρες και 360 εθελοντές, το αθλητικό αυτό γεγονός έχει αποκτήσει το δικό του βάρος στο παγκόσμιο αθλητικό ημερολόγιο. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και έχει τιμηθεί με 27 βραβεία για τη συνεισφορά του στον Τουρισμό, στην Τοπική Οικονομία και στην Καινοτομία στον Αθλητισμό καθώς και 3 βραβεία Εθνικού Πρωταθλητή από τα παγκοσμίου φήμης European Business Awards.

Και του χρόνου θα είμαστε εκεί  για να μπορέσουμε να ζήσουμε τις μαγικές στιγμές της ευγενούς άμιλλας, συμμετοχής και αθλητισμού που αποτελούν μια έμπρακτη απόδειξη ότι η συμμετοχή σε αθλητικές οργανώσεις υψηλού επιπέδου αποτελεί δείγμα εταιρικής κουλτούρας που θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Alfred - 360°