Η Revival κοντά στις τουριστικές επιχειρήσεις

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Για μία ακόμα χρονιά θα δώσει το «παρών» σε τρεις κλαδικές εκθέσεις.

Με άξονα τον άνθρωπο και την τεχνολογία και το 2019 η Revival συμμετέχει σε τρεις εκθέσεις που απευθύνονται στους επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού. Αφετηρία η παρουσία στην Έκθεση “100% Hotel Show” που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2019, στο MEC Παιανίας, η εταιρία συνεχίζει με δυναμικό «παρών» στην “Xenia”, την έκθεση θεσμό για τα ξενοδοχεία, που διεξάγεται από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και κλείνει την χρονιά με την “Athens International Tourism Expo”, 6 έως 8 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η Revival θα παρουσιάσει τις νέες καινοτόμες της υπηρεσίες  που για μία ακόμα χρονιά αναβαθμίζουν περαιτέρω το μεγάλο εύρος υπηρεσιών που προσφέρει ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες συναντήσεις μεταξύ των στελεχών της εταιρίας και του κοινού καθώς και ενημέρωση όλων των επισκεπτών για τις υπηρεσίες.

Στο περίπτερο της Revival, κάθε επαγγελματίας της τουριστικής βιομηχανίας θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τους έμπειρους Συμβούλους μας και να συζητήσει τις εξειδικευμένες ανάγκες, βρίσκοντας εξατομικευμένες λύσεις.

Η Revival, πιστή στο όραμά της να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων, διαμορφώνει τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, επενδύει στους ανθρώπους της, εκμεταλλεύεται τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας, αναλύει και ερμηνεύει τα δεδομένα, προτείνοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα λειτουργίας. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της ελληνικής αγοράς και με ένα δυναμικό και συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο, συνεχίζει να σχεδιάζει το μέλλον με γνώμονα την τεχνολογία και απώτερο στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με τον τουρισμό ως προστιθέμενη αξία.

Alfred - 360°