Η Revival S.A. εξαγοράζει τον κλάδο λογισμικού της Computec

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τον κλάδο λογισμικού της εταιρείας Computec εξαγόρασε προ ημερών η Revival S.A. Με τη συγκεκριμένη κίνηση η τελευταία, που αποτελεί και το πρώτο πιστοποιημένο κέντρο σε αριθμό συμβούλων υποστήριξης λογισμικού της Altec στη χώρα μας, επιχειρεί αφενός μεν να ενδυναμώσει και διευρύνει την παρουσία της στον τομέα των εφαρμογών λογισμικού της Altec και αφετέρου δε να αξιοποιήσει το πολυπληθές όσο και ιδιαίτερα ποιοτικό πελατολόγιο που διαθέτει η Computec.

Αρκεί να σημειωθεί πως η εξαγορασθείσα εταιρεία διαθέτει περισσότερες από 80 εγκαταστάσεις του ERP Atlantis της Altec. Από την πλευρά της, η Revival S.A. διαθέτει τέσσερις αυτόνομους επιχειρηματικούς τομείς που αφορούν το outsourcing και τις υπηρεσίες λογιστηρίου, την υποστήριξη τυποποιημένων λύσεων λογισμικών της Altec, την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης IT - service, και τις διαδικτυακές υπηρεσίες. Στο μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NetFax, η Revival S.A. προγραμματίζει εντός του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους να πραγματοποιήσει μια ακόμη εξαγορά.

Αυτή τη φορά, θα αφορά εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο του ΙΤ και δη στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και της εμπορίας hardware εξοπλισμού και δικτύων. Μάλιστα, η διοίκηση της εταιρείας ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία-στόχο, οι οποίες και σύντομα αναμένεται να τελεσφορήσουν. Υπενθυμίζεται πως η Revival S.A. κατά τη διάρκεια της τελευταίας εξαετίας έχει προβεί σε δύο ακόμη εξαγορές.

Συγκεκριμένα, το 2006 απέκτησε την Infobright S.A., η οποία προέκυψε από τη συνένωση των Rad EΠΕ και E-Consultans S.A., που αποτελούσαν κέντρα του δικτύου της Altec στη Νίκαια και το Περιστέρι αντίστοιχα. Το 2009 εξαγόρασε την Easycon S.A., ενώ παλαιότερα -το 2002- είχε αποκτήσει και την Geonet. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι προαναφερθείσες εξαγορές αφορούν στον κλάδο τυποποιημένου λογισμικού του δικτύου της Altec.

Alfred - 360°