Η Revival SA πρωταγωνίστρια των εκθέσεων 100% Hotel Show & Xenia

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η Revival Consulting Services SA σημείωσε μεγάλη επιτυχία στις εκθέσεις 100% Hotel Show & Xenia, η οποία αποτυπώθηκε στην επισκεψιμότητα του περιπτέρου της κατά την διάρκεια των διοργανώσεων, όπου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες στον τομέα του Hotel & Villa Consulting.

Συγκεκριμένα στην 100% Hotel Show, το περίπτερο της συμβουλευτικής εταιρείας Revival SA κατέγραψε νέο ρεκόρ και ξεπέρασε σε ποσοστό την αύξηση των επισκεπτών της έκθεσης, συστήνοντας στο κοινό μια πλήρης παλέτα υπηρεσιών για την ίδρυση, ανάπτυξη και λειτουργία τουριστικών καταλυμάτων. 

Με την ευθύνη, αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση στις αποσκευές της μετά την επιτυχημένη παρουσία της, η Revival SA συνέχισε δυναμικά να προβάλει τις νέες 360ο εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες  που δημιούργησε για ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στη μεγάλη γιορτή της Xenia. Το αποτέλεσμα δικαίωσε για ακόμα μία φορά την προσπάθεια των ανθρώπων της Revival SA, αλλά και τις προσδοκίες των επισκεπτών που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στόχος  της Revival  SA είναι η παροχή άμεσων και πρακτικών λύσεων. Ανιχνεύουμε, ιεραρχούμε και επιλύουμε κρίσιμα για τη βιωσιμότητα της επιχείρησης προβλήματα που αντιμετωπίζουν ή θα κριθούν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον ιδιοκτήτες αλλά και νέοι επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στον κλάδο του τουρισμού.

Δείτε στιγμιότυπα εδώ

Alfred - 360°