Η Revival SA στο πλευρό της ΖΩΣΠ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Η Revival Consulting Services S.A συνυφασμένη, για ακόμη μία φορά, με την κοινωνική της ευθύνη, στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια της Ζωγραφικής με το Στόμα και το Πόδι.

Η ΖΩΣΠ δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από ανάπηρους ζωγράφους, μέλη της  “Διεθνούς Ένωσης Καλλιτεχνών που ζωγραφίζουν με το Στόμα και το Πόδι”.

Αγοράζοντας κάρτες, στηρίζουμε τον αγώνα της Ένωσης για δημιουργία και αυτοσυντήρηση και επιβραβεύει την προσπάθειά των ανθρώπων αυτών, ώστε να βγουν από το περιθώριο και να ζήσουν και πάλι μία φυσιολογική ζωή.

Η Ένωση αυτή δημιουργήθηκε και ανήκει αποκλειστικά σε άτομα με σοβαρή αναπηρία που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους και έχουν μάθει να κρατούν το πινέλο με το στόμα ή το πόδι. Η δημιουργία της έδωσε στα μέλη της τη δυνατότητα να είναι οικονομικά ανεξάρτητα και να κερδίζουν τη ζωή τους από τις πωλήσεις των έργων τους, που έχουν αναπαραχθεί σε κάρτες και ημερολόγια.

Στις δραστηριότητες της Ένωσης περιλαμβάνεται ακόμα η προβολή του έργου των μελών μας, αλλά και η διεύρυνσή της, παρέχοντας ηθική και υλική υποστήριξη σε άτομα με παρόμοια σωματικά προβλήματα και ενθαρρύνοντάς τα να αναπτύξουν το ταλέντο τους ώστε να φτάσουν σε αξιόλογο καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η Revival θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, με όλες τις δυνάμεις της, σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες που προσπαθούν να αντισταθούν στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Alfred - 360°