Η Revival στα εγκαίνια της 1ης προσομοίωσης 5άστερου εκπαιδευτικού ξενοδοχείου από το BCA.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Το BCA College διοργάνωσε τα εγκαίνια  της πρώτης προσομοίωσης smart boutique hotel εκπαιδευτικού χαρακτήρα την Τετάρτη 29/01/2020. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο στο βιοκλιματικό μπλε κτήριο των 4.400 τετραγωνικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που το BCA έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο σύγχρονα City Campuses της Ευρώπης.


Η Revival μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή της στις εκθέσεις τουρισμού «Xenia»,  «Hotel Show» και «ΑΙΤ» όπου ανέδειξε τις πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας αιχμής που διαθέτει, έδωσε το παρόν στην εξαιρετική εκδήλωση του BCA College. Αναδεικνύοντας τα καινοτόμα προϊόντα A.I τεχνολογίας, έχοντας ως βασικό μέλημα την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου η Revival τοποθετεί τον τουρισμό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυξάνοντας διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρει. Μένοντας πιστή στο όραμά της για συνεχή ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, δε θα μπορούσε να μην σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του BCA College για τη δημιουργία του πρώτου εκπαιδευτικού ξενοδοχείου.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος κος Γαβριήλ, ο Υπουργός Ναυτιλίας κος Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφ. Τουρισμού κος Μάνος Κόνσολας, ο Δήμαρχος Αθηναίων κος Κώστας Μπακογιάννης, ο Γ.Γ. Τουρισμού κος Κώστας Λούλης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κος Γρηγόρης Τάσιος, η αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κα Χριστίνα Τετράδη.
 

Alfred - 360°