Η Revival συνεχίζει να στηρίζει την τουριστική ανάπτυξη με δράσεις και εκδηλώσεις

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Στο νησί της Κρήτης θα βρίσκονται οι Σύμβουλοι της Revival για τις ημέρες από Τετάρτη 31 Ιουλίου έως και Παρασκευή 2 Αυγούστου. Σκοπός του ταξιδιού είναι η συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουρισμού, ώστε να συζητήσουν μαζί τους τις προοπτικές του κλάδου και τα σύγχρονα μέσα προσαρμογής στις νέες τάσεις. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε θέματα όπως οι Χρηματοδοτήσεις Επενδύσεων μέσω ΕΣΠΑ, οι έξυπνες και ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, το νέο κανονιστικό πλαίσιο για το GDPR ανάμεσα σε άλλα.

Σε μία εποχή όπου η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προϋποθέτει λύσεις τεχνολογίας και καινοτομία, η Revival Consulting Services S.A. θα παρουσιάσει σύγχρονα εργαλεία που διευκολύνουν τον επιχειρηματία στην ορθή λήψη κρίσιμων αποφάσεων σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις της τουριστικής αγοράς. Μία αγορά όπου στηρίζεται σε δεδομένα που δεν υπάρχουν πια και συνεχώς μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες των τουριστών, δημιουργώντας νέες προκλήσεις αλλά και δυνατότητες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να έχουν συνάντηση με τους ειδικούς Συμβούλους της Revival, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Τζάκη Πέρρυ στο τηλέφωνο 2105156800, είτε μέσω email στη διεύθυνση ptzaki@revivalsa.gr.

Alfred - 360°