Ανακοινώσεις

Συμμετοχή στην έκθεση Xenia 2017

Η Revival S.A συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2017, η οποία θα πραγματοποιηείτε από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου του 2017, στο Metropolitan Expo.

Περισσότερα

Συμμετοχή στην έκθεση 100% Hotel Show

Η Revival S.A συμμετέχει στην έκθεση 100% Hotel Show, η οποία θα πραγματοποιηείτε από σήμερα έως και 20 Νοεμβρίου του 2017, στο MEC Παιανίας.

Περισσότερα

Μπορούμε Party!

Το Σπίτι του Μπορούμε φοράει… τα καλά του και γιορτάζει για μία ακόμα χρονιά κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να μοιράζει χαμόγελα και θετική ενέργεια. 
Η Revival θέτοντας ως προτεραιότητα την κοινωνική εταιρική ευθύνη στάθηκε αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι του «Μπορούμε» προσφέροντας απλόχερα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 
Αύριο, λοιπόν, το «Μπορούμε» ανοίγει την έτσι κι αλλιώς μεγάλη αγκαλιά του για όποιον θέλει να περάσει καλά συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. 
Να είστε εκεί γιατί… όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Περισσότερα

Το LOD Mobile είναι άμεσα λειτουργικό και για το Atlantis ERP

Σε συνέχεια της συνεχόμενης ανάπτυξης και επέκτασης της εφαρμογής LOD Mobile , η LOD ολοκλήρωσε την τυποποίηση άμεσης λειτουργίας και για το Atlantis ERP της Unisoft (πρώην Altec).
 

Περισσότερα

Η REVIVAL S.A στην XENIA

Η Revival S.A συμμετέχει στην έκθεση XENIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25-27 Νοεμβρίου του 2017, στο Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας θα φιλοξενηθεί στα περίπτερα A22/B15.

Περισσότερα

Η Revival S.A συμμετέχει στην έκθεση 100% Hotel Show

Η Revival S.A συμμετέχει στην έκθεση 100% Hotel Show, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 17-20 Νοεμβρίου του 2017, στο MEC Παιανίας. Η εταιρεία μας θα φιλοξενηθεί στα περίπτερα Α45/B42.

Περισσότερα

H ICAP Management Consultants σε συνεργασία με τη Revival δημιούργησαν 2 ΝΕΑ πανίσχυρα εργαλεία για την συγκεντρωτική αυτοματοποιημένη διαχείριση της επιχείρησής σας

Η ICAP Management Consultants σε συνεργασία με την REVIVAL δημιούργησαν 2 νέα πανίσχυρα διαχειριστικά εργαλεία για τη συγκεντρωτική και αυτοματοποιημένη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Περισσότερα

Η Revival συνεχίζει να στηρίζει την Team MV AGUSTA - MOTUL

Η Revival συνεχίζει να στηρίζει την Team MV AGUSTA - MOTUL που επιστρέφει στο ΠΠΤ 2017 με την συμμετοχή της στον 4ο αγώνα στην πίστα των Μεγάρων στις 18 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

Χορηγός Team MV AGUSTA – MOTUL

Revival SA υπερήφανος χορηγός στην αγωνιστική ομάδα Team MV AGUSTA – MOTUL με αναβάτη τον Βασίλη Ευθυμίου.

Περισσότερα