Ιστορία μας

Σεβόμαστε το χθές, οδηγούμε το σήμερα, κυριαρχούμε στο αύριο!

Η Revival γεννήθηκε από τη συγχώνευση των εταιριών:

  • Αντύπας Γ. Ε.Π.Ε, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998
  • Geonet, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1994

Η Αντύπας Γ. Ε.Π.Ε ήταν εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων με έμφαση στο Outsourcing λογιστικών υπηρεσιών, σε επίπεδο τόσο οικονομικό, όσο και Διοίκησης. Ιδρυτής της, ο Γ. Αντύπας. Οικονομολόγος, απόφοιτος ΠΑ.ΠΕΙ., με δεκαετή πείρα στο Administration.

Η Geonet ήταν εταιρία εμπορίας και ανάπτυξης λογιστικών προγραμμάτων, αλλά και υποστήριξης μηχανογραφικών εφαρμογών. Από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους της Singular μέχρι το 1997 και στη συνέχεια με αξιοσημείωτη καριέρα στη UNISOFT - Εταιρία Πληροφορικής, σημερινή ALTEC.

H στιγμή της συνάντησης!

Ο Γαληνός Μοσχίδης, Χημικός Μηχανικός του ΕΜΠ, με Μεταπτυχιακό στο Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης, είναι στην κορυφή της τεχνογνωσίας στα λογιστικά προγράμματα της ALTEC και παράλληλα εισηγητής σεμιναρίων της. Ο Γιώργος Αντύπας, μέλος της ΕΕΔΕ, καθιερωμένος στη Διοίκηση εταιρειών επενδύει σε καινοτόμες λύσεις στον κόσμο της πληροφορικής, αναβαθμίζοντας τα στελέχη του με εξειδικευμένες πιστοποιήσεις.

Έτσι, από τον Αύγουστο του 2000, βαδίζουν μαζί στον επιχειρηματικό κόσμο με το πλοίο της Revival, ατενίζοντας την επιχειρηματική «Ιθάκη».

Με εφόδια την απόλυτη τεχνογνωσία, την αγάπη για τη δουλειά και την εμπιστοσύνη των πελατών, διπλασίασαν τον κύκλο εργασιών μέσα σε τρία χρόνια. Το 2003 αρχίζουν οι επενδύσεις, αγοράζονται τα γραφεία επί της οδού Λένορμαν 161 και δημιουργούνται ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπου απασχολούνται 15 άτομα. Το 2005 εξαγοράζεται η εταιρία Πληροφορικής Infobright, με 7 άτομα προσωπικό και συγχωνεύεται στη Revival. Αυτομάτως η Revival καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο δίκτυο συνεργαζόμενων (Dealers) της Altec, θέση που διατηρεί έως και σήμερα.

Το 2007 βρίσκει τη Revival με 40 άτομα προσωπικό, ιδιόκτητο στόλο 20 αυτοκινήτων και 5 μηχανών. Επιπλέον, για τις ανάγκες τις εταιρίας, μισθώνονται 3 νέοι όροφοι γραφείων, ακριβώς απέναντι από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην οδό Λένορμαν 194-196 και δημιουργούνται πλέον αυτόνομα Business Units:

  • Outsourcing - Υπηρεσίες λογιστηρίου
  • Τμήμα επιχορηγήσεων
  • Τμήμα υποστήριξης τυποποιημένων λογισμικών της Altec
  • Τμήμα υποστήριξης IT - Service
  • Web Services
  • Custom Software

Συνεχής ανάπτυξη!

Δύο άτομα διαφορετικά, που συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά. Διατηρούν κερδοφορία για 15η συνεχή χρόνια, με απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους. Ο Γαληνός Μοσχίδης, δίνει άμεσες λύσεις στα προβλήματα των πελατών στον τομέα της πληροφορικής, αξιοποιώντας καινοτόμα μέσα. Ο Γιώργος Αντύπας, είναι ο άνθρωπος του Business Administration, που συγχρονίζει τα πεδία δράσης της Πολιτικής, της Οικονομίας και του Marketing, με στόχο την αποτελεσματική Ηγεσία.