Και 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η Revival

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Η μοναδική εταιρεία επιχειρηματικών συμβούλων με εξειδίκευση στην τουριστική βιομηχανία
 
Δυναμική ήταν και το 2019 η παρουσία της Revival στην 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.

Οι Σύμβουλοι της Revival υποδέχτηκαν το κοινό και τους επαγγελματίες τουρισμού για να συζητήσουν τις ανάγκες τους και να διαμορφώσουν εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις με τα κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία. Το διαδραστικό περιπτερο της Revival επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της εταιρίας καθώς και για συζητήσεις με τα στελέχη αναφορικά με τα ζητήματα του κλάδου. 

Η Revival, πιστή στο όραμά της να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων, επενδύει στους ανθρώπους της, εκμεταλλεύεται τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας, αναλύει και ερμηνεύει τα δεδομένα, προτείνοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα λειτουργίας. Για περισσότερο από 20 χρόνια, ενδυναμώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με τον τουρισμό ως προστιθέμενη αξία.

Το περίπτερο της Revival επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων οι κκ Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού, η κα Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος του ΕΟΤ και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μαζί με πλήθος επιχειρηματιών και διεθνών επισκεπτών.

Η Revival θα συνεχίσει να είναι leader στις εξελίξεις που αφορούν την συμβουλευτική προστιθέμενης αξίας και διαμορφώνοντας εξειδικευμένες λυσεις και προγράμματα για τον Τουρισμό και τους επαγγελματίες του. 
 

Και 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η RevivalΚαι 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η RevivalΚαι 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η Revival
Και 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η RevivalΚαι 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η RevivalΚαι 6η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού η Revival
Alfred - 360°