Κεφάλαιο ERP

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την UNiSOFT, σας παρουσιάζουν το Κεφάλαιο ERP, την πιο επιτυχημένη εμπορική εφαρμογή της αγοράς, πιο αξιόπιστη από ποτέ!

Με βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης, ισχυρή τεχνογνωσία και εμπειρία 30+ ετών, το Κεφάλαιο ERP προσφέρει σήμερα υψηλή ποιότητα, ταχύτητα εργασιών και πρακτική εμπειρία χρήσης, εξακολουθώντας να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για την αποτελεσματική οργάνωση και την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση κάθε σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης. Το λογισμικό αναπτύσσεται παράλληλα με την επιχείρηση σας και χαρακτηρίζεται από την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του στον τομέα των ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων.

Από την διαχείριση αποθηκών και αποθεμάτων, τη διεκπεραίωση παραγγελιοδοσίας και αγορών από προμηθευτές έως την διαχείριση παραγγελιοληψίας, πωλήσεων, εισπράξεων και πληρωμών, το Κεφάλαιο ERP ανταποκρίνεται με ακρίβεια και συνέπεια στις εμπορικές και οικονομικές απαιτήσεις της λειτουργίας κάθε σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

Το Κεφάλαιο ERP διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά, σταθερή απόδοση και λειτουργία, προσφέροντας:

  • Ενιαία Διαχείριση
  • Ευέλικτη Αρχιτεκτονική
  • Ισχυρή Διασύνδεση
  • Αξιόπιστη Πληροφόρηση

Οι λειτουργικές ενότητες του λογισμικού περιλαμβάνουν:

  • Εμπορική Διαχείριση
  • Οικονομική Διαχείριση

Βασικά του χαρακτηριστικά, τα οποία το κάνουν να διαφοροποιείται είναι τα εξής:

  • Ασφάλεια Δεδομένων
  • Σύγχρονες Τεχνολογίες
  • Προσαρμογή & Λειτουργικότητα
  • Φιλικό προς το Χρήστη

Το «Κεφάλαιο» διαθέτει ένα μοναδικά ισχυρό σύστημα ασφάλειας, το οποίο ελέγχει εξονυχιστικά την πρόσβαση σε αρχεία δεδομένων, λειτουργικές εργασίες και εφαρμογές. Ενσωματώνει σύγχρονες και ποικίλες τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα. Επιπλέον, υποστηρίζει την ανταλλαγή πληροφοριών ή δεδομένων με άλλες εφαρμογές, παρέχοντας τη δυνατότητα online σύνδεσης με απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας.    

Η προσαρμογή και η λειτουργικότητα του λογισμικού είναι μοναδικές. Προσαρμόζεται ιδανικά στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης ενώ οι δυνατότητες παραμετροποίησης του, ανάλογα με τη λειτουργία και τη μορφή της επιχείρησης, το καθιστούν δυναμικό και ευέλικτο.

Το Κεφάλαιο ERP θεωρείται ως ένα από τα πιο φιλικά προγράμματα προς το χρήστη, καθώς είναι σχεδιασμένο, ώστε να παρέχει μεγάλη ταχύτητα και ταυτόχρονη διεκπεραίωση των εργασιών ενώ είναι εύκολο στην εκμάθηση και χρήση του. Με ευέλικτη αρχιτεκτονική, μηχανισμούς αυτοελέγχου, συνδεσιμότητας, γραφικού περιβάλλοντος χρήστη και διαδιεργασιακής επικοινωνίας, το λογισμικό σας επιτρέπει να εργαστείτε γρήγορα, έξυπνα και απλά.

Σας παρουσιάζει σε ξεχωριστές ενότητες καθώς και συνολικά, την εικόνα της επιχείρησης σας με έξυπνα και δυναμικά γραφήματα, ενώ σας παρέχεται η δυνατότητα εξαγωγής των αποτελεσμάτων των αναφορών σε πολλά εναλλακτικά formats. Τα Business Reports μετατρέπουν τα λειτουργικά δεδομένα σας σε συνεπή και αξιόπιστη πληροφορία με την παραγωγή Στατιστικών Αναφορών (Reports), Δυναμικών Αναφορών (Dynamic Reports), Γραφημάτων (Charts), Κύβων (Olap Cubes) και Πολυδιάστατων Αναφορών. Τα γραφήματα βοηθούν σημαντικά στην κατανόηση των δεδομένων, τα οποία παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τη σωστή και ταχύτατη λήψη αποφάσεων περί των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας.    

Διαχειριστείτε όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας με το δημοφιλέστερο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης!

Επιλέξτε μεταξύ Κεφάλαιο ERP - Start, Κεφάλαιο ERP - Entry και Κεφάλαιο ERP, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κεφάλαιο ERP, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της UNiSOFT SA εδώ

Alfred - 360°