Νέα εξαγορά από τη Revival. Ενισχύει τη θέση της στο WMS/3PL

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σε σημαντική ενίσχυση των υπηρεσίων της στον τομέα της ανάπτυξης αξιόπιστων λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις αποσκοπεί η εταιρεία Revival των κ. Αντύπα και Μοσχίδη με την απόκτηση της εταιρείας DIGICOM.

Η DIGICOM έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη επιχειρηματικού λογισμικού και την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης, σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού ενώ ειδικεύεται στην παραγωγή πληροφοριακών συστημάτων διαχείρησης αποθηκών (WMS/3PL). Η εταιρεία μετράει ήδη 10 χρόνια λειτουργίας στην αγορά και έχει ήδη προσφέρει λύσεις σε σημαντικούς πελάτες όπως η DHL Express, DELL, ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε, Αφοί Κασσουδάκη Α.Ε. και άλλες.

Στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου παραμένει ο κ. Κίμων Καπούλας ενώ στην εταιρεία ορίσθηκε ως Operation Manager ο κ. Κωνσταντίνος Πλατής. Ο κ. Πλατής έχει σημαντικότατη εμπειρία στην σχεδίαση και ανάλυση προγραμμάτων. Είναι από τα παλαιότερα στελέχη της Revival και έχει διαχειριστεί πολλά project μηχανογράφησης και υποστήριξης υφιστάμενων εγκαταστάσεων σε εφαρμογές, πολλά από αυτά πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με οργανισμούς και εταιρείες, όπως ο ΟΑΣΑ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και η ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Δημοσίευση NetFax Boussias

Alfred - 360°