Ο Γιώργος Αντύπας στον «ALPHA 989» για την επόμενη μέρα των ελληνικών επιχειρήσεων

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Ο Γιώργος Αντύπας μίλησε στον Χάρη Ντιγριντάκη και το ραδιόφωνο του «ALPHA 989», τονίζοντας πως ο επιχειρηματικός κόσμος πρέπει να εργαστεί για την επόμενη μέρα κινούμενος γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να ανακτήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα κεκτημένα του 2019.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Revival Consulting Services αναφέρθηκε στην 10ετή κρίση που έπληξε την ελληνική οικονομία και τον τρόπο που αυτή ξεπεράστηκε δίνοντας έναν αισιόδοξο τόνο, μεταφέροντας την πίστη του πως αυτή τη φορά η επάνοδος μπορεί να έρθει σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει οι επιχειρηματίες να δουν την αισιόδοξη πλευρά του νομίσματος, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις τους με βασικό μέλημα τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την στήριξη του προσωπικού κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. 

Σχετικά με τη σχέση του με το προσωπικό της εταιρείας, αποκάλυψε πως το Δώρο Πάσχα δόθηκε εξ ολοκλήρου από τις 05/03, ενώ το σύνολο των εργαζομένων της Revival βρίσκεται σε τηλεργασία από τις 28/02. Η ταχύτητα, το εύρος και η ποικιλία των κινδύνων στο σημερινό κόσμο ήταν ανέκαθεν βασικές προκλήσεις στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Οι προπαρασκευαστικές ενέργειες στις οποίες προχώρησε η Revival αποτελούν ισχυρή απάντηση σε αυτούς τους προβληματισμούς και δείχνουν το δρόμο, ώστε οι επιχειρηματίες να εισπράξουν την συγκεκριμένη συγκυρία ως μία ισχυρή βιωματική εμπειρία που θα αποτελέσει εφόδιο για το μέλλον.
Η Revival βρίσκεται στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων και με οδηγό την πίστη στη δύναμη της ενότητας πορεύεται και σε αυτήν την δυσχερή περίοδο. Άλλωστε… «Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί».
 

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

Alfred - 360°