Οικόπεδο Σάνη - Χωραφίνα

Οικόπεδο Σάνη - Χωραφίνα
ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Τιμή: 3.000.000€

Διεύθυνση: Σάνη - θέση Χωραφίνα

Εμβαδό: 20.293,00 τ.μ

Τύπος: Οικόπεδο

Διατίθεται προς πώληση οικόπεδο στην περιοχή Σάνη και φορέας επένδυσης με υπαγωγή στον Αναπτυξιακό Νόμο 4399/2016 για ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας κλασικού τύπου (5*****) με σημαντική επιχορήγηση.

Η μονάδα που πρόκειται να ανεγερθεί, όπως έχει υπαχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο, είναι δυναμικότητας 89 δωματίων / 261 κλινών. 

Το γήπεδο έχει εμβαδό, 20.293,00 τ.μ. και βρίσκεται έκτος σχεδίου, στη θέση "Χωραφίνα". Η περιοχή είναι τμήμα της ευρύτερης, παγκοσμίως φημισμένης, περιοχής  "Σάνη".  Βρίσκεται σε απόσταση (1,7)χλμ. από την πλησιέστερη παραλία, (7,0) χιλιόμετρα περίπου από το Δ.Δ Φώκαιας και (2,8) χιλιόμετρα περίπου από την παγκοσμίως φημισμένη Μαρίνα και τα διάσημα ξενοδοχειακά συγκροτήματα "Σάνη".

Η απόσταση του από τον κρατικό αερολιμένα Μακεδονίας, είναι λιγότερο από (70) χιλιόμετρα, είναι πλησίον σε όλα τα τουριστικά θέλγητρα της Κασσάνδρας και μόλις (20) χιλιόμετρα, από το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Χαλκιδικής, την πόλη των Μουδανιών. Μια πόλη απολύτως  οργανωμένη με όλες τις υπηρεσίες και παροχές, που χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο αστικό κέντρο. Επίσης, το γήπεδο βρίσκεται εντός μαγευτικής πευκόφυτης περιοχής, ιδανικής για βόλτα και αναψυχή είτε για πεζούς, είτε για ποδηλάτες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Alfred - 360°