Πρόσβαση από παντού - Επεξεργαστείτε τα αρχεία σας από οπουδήποτε, διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή με τα εργαλεία της Microsoft

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020
Η διαχείριση του αυξανόμενου προσωπικού που εργάζεται απομακρυσμένα αποτελεί πρόκληση για όλες τις επιχειρήσεις και κρίσιμο ζήτημα για τα Τμήματα IT. H Microsoft προτείνει λύσεις για δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας και πρόσβασης στα δεδομένα από παντού. Παράλληλα εγγυάται τη διενέργεια αυτής της μετάβασης με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. 

Με το 
Office 365 Premium για Επιχειρήσεις, μπορείτε να εργαστείτε, προστατεύοντας και αναπτύσσοντας παράλληλα την επιχείρησή σας. Συνεργαστείτε σε πραγματικό χρόνο με επαγγελματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, online χώρο αποθήκευσης και εργαλεία ομαδικής εργασίας που είναι πάντα ενημερωμένα και σας βοηθούν να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή.

Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι της Revival αναλαμβάνουν την ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησης σας, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές λύσεις της Microsoft.
 
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να  επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5156800.
 
 
Alfred - 360°