Συνεργασία REVIVAL S.A. με MKO ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η REVIVAL, ανταποκρινόμενη στην έντονη επισιτιστική ανάγκη πολλών συμπολιτών μας και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, παρέχει λογιστικές υπηρεσίες στη μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ, η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

 Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ λειτουργεί ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και των φορέων – αποδεκτών, δημιουργώντας «γέφυρες» μεταξύ του εκάστοτε δωρητή και του πιο κατάλληλου φορέα-αποδέκτη. Το δίκτυο του ΜΠΟΡΟΥΜΕ επικοινωνεί και συνεργάζεται με 630 κοινωφελείς οργανισμούς / συσσίτια και 230 δομές κοινωνικών υπηρεσιών Δήμων.

 Μόνο το 2014 η αξία των τροφίμων που σώθηκαν ανέρχεται σχεδόν σε 2 εκατ. ευρώ. Πάνω από 320 εταιρείες εστίασης προσφέρουν φαγητό σε τακτική (καθημερινή ή εβδομαδιαία) βάση, ενώ καθημερινά προσφέρονται, μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ, περισσότερες από 4.000 μερίδες φαγητού.

 Οι υπηρεσίες που υποστηρίζει η εταιρεία REVIVAL στην ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ περιλαμβάνουν την λογιστική παρακολούθηση, σύνταξη δηλώσεων, οικονομική ενημέρωση εταιρείας, φορολογική & εργατική υποστήριξη, έκδοση μισθοδοσίας, παρακολούθηση  θεμάτων τμήματος προσωπικού και συμβουλές οργάνωσης & λειτουργίας ΜΚΟ.

 Η ανάπτυξη ενός νέου κοινωνικού κινήματος που θα φέρει στην επιφάνεια την κοινωνική ευαισθησία των πολιτών και των επιχειρήσεων αποτελεί την κοινή συνισταμένη της εταιρείας REVIVAL και της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δημοσίευση NetFax Boussias

Alfred - 360°