Το LOD Mobile είναι άμεσα λειτουργικό και για το Atlantis ERP

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η εφαρμογή προσφέρεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για 1 μήνα χρήσης έως 30/09/2017 , για πελάτες της Revival Consulting Services S.A. με Atlantis ERP.

Σε συνέχεια της συνεχόμενης ανάπτυξης και επέκτασης της εφαρμογής LOD Mobile , η LOD ολοκλήρωσε την τυποποίηση άμεσης λειτουργίας και για το Atlantis ERP της Unisoft (πρώην Altec).

Το LOD Mobile προσφέρει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα σημαντικά δεδομένα του πληροφοριακού συστήματος μιας επιχείρησης, χωρίς μάλιστα να απαιτεί πρόσθετες χρεώσεις ή να έχει κρυμμένα κόστη. Προκειμένου μάλιστα να μεγιστοποιήσει την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων, τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται στο cloud, αλλά παραμένουν στον server της επιχείρησης.

Το app είναι ήδη διαθέσιμο για συσκευές με Android και iOS, ενώ είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά και επιτρέπει την απεικόνιση των δεδομένων τόσο σε περιβάλλον κινητού και tablet, όσο και σε browser.
Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά και live demo εδώ.

Η διάθεση του προϊόντος καθώς και η υποστήριξη του θα γίνεται από την εταιρεία Revival Consulting Services S.A. με την οποία υπογράφτηκε σύμβαση συνεργασίας και αποκλειστικής διάθεσης του προϊόντος.

Η Revival συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο.
Με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό 40 ατόμων προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της. Παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών στον τομέα της Συμβουλευτικής, της Λογιστικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Πληροφορικής.

Η LOD ιδρύθηκε το 2015 από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από τον χώρο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής, και φιλοδοξεί να αναπτύξει μια πλήρη γκάμα software και προϊόντων που θα προσφέρουν αξία στους πελάτες και συνεργάτες της καλύπτοντας όλες τις πτυχές της δραστηριότητάς τους. Περισσότερα στο www.lod.gr

Για τα υπόλοιπα ERP συστήματα τις αγοράς #StayTuned and #KeepLODing!!!

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Apple Store και Google Play και περιηγηθείτε με user name: demo@lod.gr και password: demo 

Alfred - 360°