Πολιτική Απορρήτου

H εταιρεία με την επωνυμία Revival Consulting Services Μονοπρόσωπη Α.Ε (εφεξής καλούμενη «Revival», «εμείς») σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2016/679 (εφεξής «ΓΚΠΔ»), του Ν. 4624/2019, τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Γνωμοδοτήσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και εν γένει, τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (εφεξής ως «Ισχύουσα Νομοθεσία»), υπό την ιδιότητα της Υπευθύνης Επεξεργασίας, επιθυμεί μέσω της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, να ενημερώσει τα φυσικά πρόσωπα που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της (εφεξής «Υποκείμενο των Δεδομένων», «εσείς») για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.
 
Ι. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, για ποιους σκοπούς και ποιες είναι οι αντίστοιχες νομικές βάσεις

ΣΚΟΠΟΣ

ΣΥΛΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

  1. Επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες (μέσω της φόρμας επικοινωνίας)

Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), τηλέφωνο, προσωπικά δεδομένα που τυχόν περιλαμβάνονται στο μήνυμα

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. β'  ΓΚΠΔ: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης της οποίας το υποκείμενο των δεδομένων είναι συμβαλλόμενο μέρος  ή για να ληφθούν μέτρα κατ' αίτηση του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη σύμβασης.

  1. Υποβολή Βιογραφικού Σημειώματος

Όνομα επίθετο, ημερομηνία γέννησης, φύλο, τηλέφωνο, email, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη, χώρα, ιστοσελίδα/blog, τύπος απασχόλησης για τον οποίο ενδιαφέρονται, τίτλος, διάρκεια, φορέας και επίπεδο εκπαίδευσης επαγγελματική ιδιότητα, επαγγελματικές δεξιότητες, πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας και επίπεδο κατανόησης ξένων γλωσσών, επαγγελματική εμπειρία, αρμοδιότητες και ευθύνες σε προηγούμενες εταιρείες/φορείς τμήματα όπου απασχολήθηκαν καθώς και λοιπά προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στα βιογραφικά σημειώματα

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. ε'  ΓΚΠΔ: το έννομο συμφέρον της Revival για την πρόσληψη του κατάλληλου εργαζόμενου για τη εκάστοτε θέση εργασίας

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. α'  ΓΚΠΔ: Στις περιπτώσεις που κάποιος υποψήφιος επιθυμεί τη διαβίβαση του βιογραφικού του σημειώματος σε πελάτες της Revival, οι οποίοι της έχουν αναθέσει την επιλογή προσωπικού, νόμιμη βάση επεξεργασίας αποτελεί η ελεύθερη και ρητή συγκατάθεση του υποψηφίου.

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. α'  ΓΚΠΔ: Στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος επιθυμεί την τήρηση του βιογραφικού του για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών προκειμένου να αξιολογηθεί και για μελλοντικές θέσεις εργασίας, νόμιμη βάση επεξεργασίας, αποτελεί η ελεύθερη και ρητή συγκατάθεσή του.

  1. Εγγραφή στο Newsletter

Email χρήστη

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. α'  ΓΚΠΔ : η συγκατάθεση του Υποκειμένου των Δεδομένων, συνιστάμενη σε ρητή θετική ενέργεια του χρήστη κατά την εγγραφή του στο Newsletter.

  1. Social Plugins

Μέσω των συγκεκριμένων πρόσθετων (plugins), μπορούμε να αποκτούμε πρόσβαση μόνο σε δημόσια κοινοποιημένες πληροφορίες στις αντίστοιχες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η λειτουργία των plugins διέπεται από τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εκάστοτε πλατφόρμας.

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. α'  ΓΚΠΔ : η συγκατάθεση του Υποκειμένου των Δεδομένων, συνιστάμενη σε ρητή θετική ενέργεια του χρήστη (επιλογή του εκάστοτε εικονιδίου κοινωνικής δικτύωσης που μεταφέρει τον χρήστη στην αντίστοιχη πλατφόρμα).

  1. Crash Test Βιωσιμότητας

Όνομα χρήστη, email, θέση μέσα στην εταιρεία, αξιολόγηση βιωσιμότητας και αριθμοδείκτες που προκύπτουν από τιμές που συμπληρώνει  ο ίδιος ο χρήστης.

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. β'  ΓΚΠΔ: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης της οποίας το υποκείμενο των δεδομένων είναι συμβαλλόμενο μέρος  ή για να ληφθούν μέτρα κατ' αίτηση του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη σύμβασης.

II.Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται βάσει του σκοπού για τον οποίον έχουν συλλεγεί, όπως αυτός έχει περιγραφεί στην ενότητα Ι, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά από το νόμο.
 
Με τη συμπλήρωση της προβλεπόμενης περιόδου τήρησης, τα δεδομένα σας θα  διαγραφούν αμετάκλητα ή θα καταστραφούν με ασφάλεια, βάσει σαφώς ορισμένων προτύπων και προδιαγραφών με ευθύνη του Υπεύθυνου Επεξεργασίας, εξαιρουμένων των στοιχείων επικοινωνίας σας, τα οποία θα διατηρηθούν μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας στην παροχή ενημερώσεων (μέσω “Newsletter”) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
 
ΙΙΙ. Σε ποιους γνωστοποιούμε ή/και διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η Εταιρεία μας γνωστοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σε εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της. Επιπλέον, ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας:
α) Σε φορείς, στους οποίους ανατίθεται η εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών όπως,  ενδεικτικά  αλλά  όχι  περιοριστικά, σε παρόχους προϊόντων ή/και υπηρεσιών πληροφορικής ή/και υποστήριξης πάσης φύσεως πληροφοριακών και ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων, εταιρείες μάρκετινγκ, συμβουλευτικές εταιρείες κλπ. Οι συγκεκριμένοι φορείς παρέχουν επαρκείς διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, κατά τρόπο, ώστε οι επεξεργασίες δεδομένων να διενεργούνται σύμφωνα με  τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ και της συναφούς νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
β) Σε εποπτικές, ανεξάρτητες, δικαστικές, εισαγγελικές, δημόσιες ή/και λοιπές αρχές ή φορείς ή μέρη στα οποία έχει ανατεθεί έλεγχος/παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της Revival στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
 
ΙV.Τα δικαιώματα σας

Σύμφωνα με την Ισχύουσα Νομοθεσία, έχετε δικαίωμα και μπορείτε να μας ζητήσετε:

  • να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε. Εφόσον το επιθυμείτε, θα σας παρέχουμε και αντίγραφο χωρίς δική σας επιβάρυνση. (Δικαίωμα πρόσβασης)
  • να διορθώσουμε ανακρίβειες ή λάθη, να συμπληρώσουμε ελλείψεις ή να επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα σας. (Δικαίωμα διόρθωσης)
  • να διαγράψουμε δεδομένα, εφόσον δεν τα τηρούμε για κάποιο συγκεκριμένο, νόμιμο και δηλωμένο σκοπό. (Δικαίωμα στη λήθη ή Δικαίωμα διαγραφής)
  • να αναστείλουμε την επεξεργασία α)ενόσω αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων, β)εφόσον κρίνετε την επεξεργασία παράνομη (αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή) , γ)όταν τα δεδομένα δεν είναι απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας και δ)για όσο χρονικό διάστημα τελεί υπό αμφισβήτηση κατά πόσο οι λόγοι για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας υπερτερούν σε σχέση με αυτούς που επικαλείστε εσείς για να διακόψουμε οριστικά τη συγκεκριμένη επεξεργασία.
  • να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή για λόγους που σας αφορούν στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιούμε ιδίως για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης ή για κατάρτιση προφίλ. Η εναντίωση μπορεί, συγκεκριμένα, να αφορά και τη συμμόρφωσή σας προς κάποια απόφαση την οποία λάβαμε με αυτοματοποιημένα μέσα. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, μπορείτε να απαιτήσετε από εμάς να σας επιτρέψουμε να παρέμβετε. (Δικαίωμα εναντίωσης – Αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων)
  • να σας παρέχουμε τα δεδομένα σας σε συγκεκριμένη μορφή (συνήθως αναγνώσιμη από μηχανήματα) ή να τα μεταφέρουμε απευθείας σε άλλον υπεύθυνο κατόπιν  δικής σας υπόδειξης, εφόσον, βέβαια, αυτό είναι τεχνικά εφικτό και πάντα υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. (Δικαίωμα στη φορητότητα).
  • να μην επεξεργαζόμαστε εφεξής τα δεδομένα σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλέσετε ελεύθερα τη συγκατάθεση (συναίνεση) που μας έχετε δώσει.

Μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματά σας μέσω email, απευθυνόμενου στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Revival. Η Εταιρεία μας θα ανταποκρίνεται σε όλα τα αιτήματά σας  άμεσα και σε κάθε περίπτωση εντός ενός (1) μηνός. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, που η ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας είναι σχεδόν αδύνατη για εμάς, θα σας ενημερώνουμε άμεσα εξηγώντας σας  τους λόγους της σχετικής μας αδυναμίας.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι παραβιάζεται η Ισχύουσα Νομοθεσία, διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

V. Στοιχεία Επικοινωνίας
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
Revival Consulting Services Μονοπρόσωπη Α.Ε
Λένορμαν 161 & Βίαντος 2, Αθήνα 104 44
email: info@revivalsa.gr
Τηλέφωνο: 210 - 5156800

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
email:  gdpr-requests@revivalsa.gr
Τηλέφωνο: 210 – 5156800

Τελευταία Αναθεώρηση : Νοέμβριος 2021