Λογισμικο

Η Revival Consulting Services SA είναι επίσημος συνεργάτης και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος SoftOne και Unisoft, αποτελώντας παράλληλα πιστοποιημένο κέντρο υποστήριξης. Έχοντας 20ετή εμπειρία στο χώρο της Μηχανογράφησης, αναλαμβάνουμε την πλήρη εκπαίδευση των χρηστών και την υποστήριξη της εταιρείας σας, για το σύνολο των εφαρμογών της SoftOne. Ο προσωπικός σας Σύμβουλος Μηχανογράφησης επιλύει άμεσα τα θέματα που ενδέχεται να προκύψουν, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας. 

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Soft1 Cloud ERP Series 5, το οποίο είναι κάτι περισσότερο από ένα λογισμικό. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Το Cloud βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις λειτουργούν και προσφέρουν αξία στους πελάτες τους. To Soft1 Cloud ERP Series 5, παρουσιάζει τον νέο κόσμο ευκαιριών που αναδύεται από την αέναη αλληλεπίδραση μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Το λογισμικό διαθέτει πλήθος βελτιώσεων, νέα ισχυρά χαρακτηριστικά με ανανεωμένες λειτουργίες και αποτελεί μια έκδοση σταθμό στην ιστορία της SoftOne, καθώς «ενσαρκώνει» πλήρως τη φιλοσοφία της για καινοτομία, ευχρηστία και αξιοπιστία. Σχεδιασμένο για να ενισχύει την ανθρώπινη αποτελεσματικότητα μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών, το Soft1 Cloud ERP Series 5 δημιουργεί αξία για τη σύγχρονη επιχείρηση, βοηθώντας τη να τρέξει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Το νέο λογισμικό αναπτύχθηκε εξετάζοντας λεπτομερώς κάθε στάδιο της αλυσίδας αξίας, από το άκρως φιλικό προς τον χρήστη Interface έως την αρχιτεκτονική του συστήματος και συμπληρώνει το κενό μεταξύ υπολογιστών, έξυπνων συσκευών και διαδικτύου, προσφέροντας μια ενιαία, διαισθητική εμπειρία χρήσης, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Με ενότητες που υποστηρίζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της επιχείρησης, από την παραγωγή και την αλυσίδα εφοδιασμού έως τις πωλήσεις, συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης. Προσφέρει συνεχή έλεγχο, αυτόματη λήψη backup και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων, αποδίδοντας τη συνολική εικόνα της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο (real-time), χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, δημιουργώντας ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης και λειτουργίας. Λειτουργώντας στα υπερσύγχρονα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud ERP Series 5, αξιοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες της Microsoft, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Τα οφέλη του Soft1 Cloud ERP Series 5 συνοψίζονται χωρίς να περιορίζονται στα εξής:

 • Χαμηλό Κόστος Κτήσης [Total Cost of Ownership (TCO)]
 • Δυναμική Ευφυΐα
 • Απεριόριστη Συνδεσιμότητα
 • Καινοτομία Mobility
 • Απρόσκοπτη Συνεργασία
 • Μέγιστη Ασφάλεια
 • Υψηλή Προστιθέμενη Αξία
 • Ευέλικτη Διαμόρφωση
 • Διαρκής Αναβάθμιση

Το Soft1 Cloud ERP Series 5:

 • με την Δυναμική Ευφυΐα του, ενσωματώνει το Soft1 B.A.M. (Business Automation Machine), έναν «επιχειρησιακό εγκέφαλο» που επικοινωνεί, αποφασίζει και λειτουργεί για λογαριασμό του χρήστη. Παράλληλα, συστήνει την EVA (Enterprise Virtual Assistant), έναν ψηφιακό προσωπικό βοηθό που επικοινωνεί με τον χρήστη, βοηθώντας τον να οργανώσει τις δραστηριότητες του
 • προσφέρει Απεριόριστη Συνδεσιμότητα με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα, πλατφόρμα εφαρμογών ή τραπεζικό σύστημα, διευρύνοντας τις προοπτικές της επιχείρησης και γεφυρώνοντας τις διαφορές που ανακύπτουν από διαφορετικά συστήματα και τεχνολογίες, χωρίς να απαιτεί πρόσθετες, υψηλές επενδύσεις
 • με το Enterprise Mobility, επεκτείνει τις απεριόριστες δυνατότητες του σε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με πελάτες, προμηθευτές και λοιπούς συνεργάτες, σε ένα πλήρως ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον
 • επιτρέπει την άμεση διασύνδεση με τις Cloud υπηρεσίες ECOS, εξασφαλίζοντας την Απρόσκοπτη Συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες, αυτοματοποιώντας την ανταλλαγή ηλεκτρονικών δεδομένων και παραστατικών σε πραγματικό χρόνο. 

Οι λειτουργικές ενότητες του Soft1 Cloud ERP Series 5 περιλαμβάνουν:

 • Χρημ/κή Διαχείριση
 • Εμπορική Δραστηριότητα
 • Εφοδιαστική Αλυσίδα
 • HRM & Μισθοδοσία
 • Χονδρική Πώληση / Διανομή
 • CRM Sales & Services
 • Διαχείριση Παραγωγής
 • Λιανική Πώληση
 • Γενική - Αναλυτική Λογιστική / Έσοδα-Έξοδα

Το λογισμικό δημιουργεί νέες πηγές εσόδων, περιορίζοντας το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης, ανταποκρινόμενο αποτελεσματικά στις ανάγκες και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες προσδοκίες των πελατών, απόρροια της νέας εποχής που φέρνει το κύμα του ψηφιακού μετασχηματισμού. Πρόκειται για την πλέον καινοτόμο πλατφόρμα Cloud ERP της αγοράς, η οποία ενισχύει την ανθρώπινη αποτελεσματικότητα μέσα από ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών τεχνολογιών, προσθέτοντας αξία στη σύγχρονη επιχείρηση.  

Soft1 4

Το Soft1 Cloud ERP Series 5 αποτελεί την επόμενη γενιά των cloud λύσεων και είναι έτοιμο για την εποχή του Internet of Things (ΙοΤ). Με περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις, οι Soft1 Cloud τεχνολογίες έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις κάνουν τη δουλειά τους.

Το Cloud ERP βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού! Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του και επωφεληθείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες του. Με το Soft1 Cloud ERP Series 5, οδηγείτε ΕΣΕΙΣ την επιχείρηση σας στη νέα εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Soft1 Cloud ERP Series 5, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Soft1 Open Enterprise Edition ERP, το οποίο αποτελεί τη νέα γενιά business λογισμικού Soft1 που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη «ανοικτή επιχείρηση», ανεξάρτητα από μέγεθος ή κλάδο δραστηριότητας. Η νέα έκδοση διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του λογισμικού Soft1 στο cloud και αξιοποίηση του mobility, επιτρέποντας τη διαμόρφωση business λύσεων που δημιουργούν ουσιαστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την επιχείρηση.

soft1 ERP 1Soft1 ERP 1Το Soft1 Open Enterprise περιλαμβάνει ειδικές τεχνολογίες, αλλά και νέες web & mobile εφαρμογές που επιτρέπουν την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε δεδομένα της επιχείρησης από παντού.

Οι δυνατότητες που προσφέρει η νέα έκδοση είναι άμεσα αξιοποιήσιμες σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις Soft1, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους. Είτε πρόκειται για εγκατάσταση που λειτουργεί τοπικά (on-premise), είτε στο cloud, οι λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο Soft1 Open Enterprise μπορούν να ενεργοποιηθούν με εύκολη παραμετροποίηση και χωρίς τις τεχνικές πολυπλοκότητες των προσεγγίσεων που ακολουθούν άλλες λύσεις μηχανογράφησης.

Η νέα έκδοση Soft1 Open Enterprise, αξιοποιεί ειδικές καινοτόμες τεχνολογίες, που ενσωματώνονται στο μηχανισμό Soft1 Open Enterprise Engine. Οι τεχνολογίες αυτές επιτρέπουν την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία των Soft1 web & mobile εφαρμογών, σε μια πρωτοποριακή υλοποίηση που δημιουργεί σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση. Το Soft1 Open Enterprise Engine περιλαμβάνει:

 • Soft1 Mobility Platform
 • Soft1 Web Services
 • Soft1 Cloud Mobilizer

Οι ανάγκες που έχουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις για εφαρμογή των πλέον αποδοτικών business διαδικασιών, επιβάλλουν ολοένα και περισσότερο την αξιοποίηση λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας» που θα ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις εργασίας εκτός γραφείου. Οι web & mobile εφαρμογές που περιλαμβάνονται στη νέα έκδοση Soft1 Open Enterprise, υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη αυτή. Οι νέες web εφαρμογές λειτουργούν με χρήση οποιουδήποτε browser και προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης εξωτερικών χρηστών στην κεντρική μηχανογράφηση Soft1 της επιχείρησης, μέσα από ένα ασφαλές, αξιόπιστο, και πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον.   

Οι Soft1 web εφαρμογές περιλαμβάνουν:

 • Soft1 Web360
 • Soft1 Web Report
 • Soft1 B2B
 • Soft1 myCustomer

Οι Soft1 mobile εφαρμογές περιλαμβάνουν:

 • Soft1 mobile CRM
 • Soft1 QuickView
 • Soft1 MyPortal

Η εξαιρετική λειτουργική πληρότητα της νέας γενιάς λογισμικού Soft1 Open Enterprise Edition είναι σε θέση να δημιουργήσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να υποστηρίξει αποτελεσματικά κάθε επιχειρησιακό μοντέλο λειτουργίας, παρέχοντας τη δυνατότητα διαμόρφωσης μιας σύγχρονης μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για τη σημερινή «ανοικτή επιχείρηση».  

Τα σημαντικότερα οφέλη για την επιχείρηση περιλαμβάνουν:

 • Σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους
 • Αυτοματοποίηση και απλοποίηση διαδικασιών
 • Πλήρης διασύνδεση με άλλα συστήματα και εφαρμογές
 • Εύκολη προσαρμογή λειτουργικότητας στις νέες προκλήσεις της αγοράς ενισχύοντας σημαντικά:
 • Την παραγωγικότητα των στελεχών της
 • Την αποδοτικότητα των λειτουργιών της
 • Την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της
 • Το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της

Η έκδοση Soft1 Open Enterprise αποτελεί τη νέα γενιά που διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες για λειτουργία στο Cloud και την αξιοποίηση λύσεων Enterprise Mobility. Αξιοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες, αλλά και νέες web & mobile εφαρμογές, η έκδοση Soft1 Open Enterprise αλλάζει τα δεδομένα στο μοντέλο λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων, αριθμώντας ήδη περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις. Σας απαλλάσσει από το άγχος και την ευθύνη για τη λειτουργία της εγκατάστασης σας, μειώνοντας ταυτόχρονα σημαντικά τα λειτουργικά σας κόστη. Σας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσετε, από την πρώτη κιόλας ημέρα, τη μηχανογράφηση σας ως υπηρεσία (Software as a Service), απλά με την καταβολή μιας συνδρομής.

Με εξαιρετική λειτουργική πληρότητα και αυξημένες δυνατότητες «επιχειρησιακής φορητότητας», η έκδοση Soft1 Open Enterprise σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης που υποστηρίζει αποτελεσματικά κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας! Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση με τις καλύτερες Cloud υποδομές, καθώς λειτουργεί στα υπερσύγχρονα data centers της Microsoft και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της Cloud πλατφόρμας Windows Azure. Με απλή πρόσβαση μέσω Internet και χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες υποδομές, μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε το λογισμικό τη στιγμή που το χρειάζεστε, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς, εύκολα, αξιόπιστα και με απόλυτη ασφάλεια!

Η ασφάλεια και η υψηλή διαθεσιμότητα των εταιρικών δεδομένων σας, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για εμάς. Η λήψη των πιστοποιήσεων ISO / IEC 20000-1:2011 και EN ISO 27001:2013 που αναφέρονται στο Σύστημα Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής και στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών αντίστοιχα, επιβεβαιώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο, το αυξημένο επίπεδο ασφάλειας των διαχειριζόμενων δεδομένων. 

Η έκδοση Soft1 Open Enterprise περιλαμβάνει τέσσερεις εμπορικούς συνδυασμούς που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις πραγματικές ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Επιλέξτε τον συνδυασμό που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις λειτουργίας μεταξύ Open Enterprise Prime PlusOpen Enterprise Value PlusOpen Enterprise Global Plus και Open Enterprise Books και ανακαλύψτε την αξία της μηχανογράφησης στο Cloud από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Soft1 Open Enterprise, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Soft1 Open Enterprise Edition CRM, το οποίο είναι κάτι περισσότερο από ένα λογισμικό. Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς και τις ανάγκες των επιχειρήσεων να μεταβάλλονται ραγδαίως, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης, έχει μια και μόνη επιλογή για να παραμείνει ανταγωνιστική: να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλάζοντας τον τρόπο που κάνει την δουλειά της

To Soft1 CRM παρέχει με την μορφή υπηρεσίας (Software as a Service), όλα όσα χρειάζεστε για να «συνδεθείτε» με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησης σας. Αυτοματοποιεί πλήρως τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες της επιχείρησης σας, βοηθώντας σας να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες τους, σε πραγματικό χρόνο, από όπου και αν βρίσκεστε και με τη χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής.

Η λύση της SoftOne προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών σας. Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα του Soft1 CRM, οι άνθρωποι της επιχείρησης σας μπορούν να διαχειριστούν πιο αποδοτικά τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλευθούν νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Λειτουργώντας στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, το Soft1 CRM βοηθάει την επιχείρηση σας να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και να ενισχύσει τις πωλήσεις της, αυξάνοντας παράλληλα τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών της. Αξιοποιώντας τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της Cloud πλατφόρμας, η εφαρμογή Soft1 CRM σας παρέχει τη δυνατότητα να «κερδίσετε» νέους, καθώς και να διαχειριστείτε ακόμη πιο αποδοτικά τις σχέσεις σας με τους υφιστάμενους πελάτες της επιχείρησης σας. Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας, απαλλάσσεστε από κάθε άγχος και ευθύνη, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο, αυτόματη λήψη backup καθώς και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.      

Το Soft1 CRM είναι το κατάλληλο εργαλείο για τα στελέχη σας, καθώς τα οπλίζει με την ικανότητα να παρέχουν στους πελάτες σας μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης, ακόμη και όταν είναι εν κινήσει. Μπορούν να εκμεταλλευθούν άμεσα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για να δρομολογήσουν ενέργειες επίλυσης περιστατικών, να διεκπεραιώσουν εργασίες παραγγελιών και εισπράξεων, καθώς και να διαχειριστούν νέες ευκαιρίες πώλησης.

Το λογισμικό προσφέρει στην επιχείρηση σας όλα όσα χρειάζεται για να κατανοήσει σε βάθος τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των πελατών της. Πρόκειται για μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση που αυτοματοποιεί πλήρως τις λειτουργίες πωλήσεων, marketing και customer service, επιτρέποντας σας να «συνδεθείτε» με τους πελάτες σας οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Σχεδιασμένο με την απαραίτητη ευελιξία, το Soft1 CRM υποστηρίζει κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (on-premise ή Cloud), βοηθώντας την επιχείρηση σας να καλύψει τις ανάγκες μηχανογράφησης της με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.    

Τα οφέλη του Soft1 CRM συνοψίζονται χωρίς να περιορίζονται στα εξής:

 • Νέες Πωλήσεις
 • Καλύτερη Εξυπηρέτηση
 • Βαθύτερη Γνώση Πελατών
 • Σύνδεση από Παντού
 • Απόλυτος Έλεγχος Εξόδων
 • Ασφάλεια και Αξιοπιστία

Το Soft1 CRM συγκεντρώνει σε μια εφαρμογή όλα όσα χρειάζεστε για να εφαρμόσετε αποδοτικές στρατηγικές marketing και να αυξήσετε τόσο τις πωλήσεις σας, όσο και τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών σας. Με εξαιρετική ευκολία χρήσης και απόλυτη προσαρμοστικότητα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, το Soft1 CRM βελτιώνει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της επιχείρησης σας, επιτρέποντας σας να επικεντρωθείτε στην πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών σας.      

Οι λειτουργικές ενότητες του Soft1 CRM περιλαμβάνουν:

 • Marketing
 • Πωλήσεις
 • Operations
 • Reporting
 • Εργαλεία Παραμετροποίησης
 • Mobility

Πιο συγκεκριμένα, το λογισμικό σας παρέχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις λειτουργικές ενότητες, οι οποίες σχετίζονται με τις κάτωθι υποκατηγορίες:

 • Επαφές-Λογαριασμοί
 • Ενέργειες Πωλήσεων
 • Ευκαιρίες Πώλησης-Leads
 • Προσφορές και Παραγγελίες
 • Διαχείριση Πωλητών / Εισπρακτόρων
 • Προωθητικές Ενέργειες
 • Αιτήματα Υποστήριξης Πελατών

Με το Soft1 CRM, μπορείτε να επιτύχετε σημαντική μείωση του λειτουργικού σας κόστους, ενισχύοντας παράλληλα:

 • την παραγωγικότητα των στελεχών σας
 • την αποδοτικότητα των λειτουργιών σας
 • την ποιότητα των υπηρεσιών σας
 • το βαθμό ικανοποίησης των πελατών σας

Αξιοποιήστε τα ισχυρά εργαλεία analytics και reporting του Soft1 CRM για να μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας. Διαχειριστείτε αποτελεσματικά ευκαιρίες πώλησης και τρέξτε καμπάνιες που θα μετατρέψουν υποψήφιους σε πραγματικούς πελάτες.

Ξεχάστε, πλέον, τις υψηλές επενδύσεις για την αγορά και συντήρηση hardware και software. Αποκτήστε το Soft1 Cloud CRM με την καταβολή μιας απλής συνδρομής (pay-as-you-go), χωρίς κανένα συμβιβασμό σε απόδοση και λειτουργικότητα και οδηγήστε την επιχείρηση σας στην νέα εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Soft1 CRM, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Soft1 Open Enterprise Edition Payroll, το οποίο αποτελεί τον σύμμαχο και εμπνευστή της μισθοδοτικής δράσης! Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή μισθοδοσίας, καθώς ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις που αφορούν την μισθοδοσία εργαζομένων, με πλήρη κάλυψη οποιασδήποτε περίπτωσης.

Η εφαρμογή Soft1 Payroll ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και σε διαρκή βάση, όλες τις διατάξεις νόμων και φορολογικών υποχρεώσεων σχετικά με τη μισθοδοσία εργαζομένων, όσο περίπλοκες και αν είναι αυτές. Η ευκολία χρήσης, η ακρίβεια των υπολογισμών και οι μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, καθιστούν την εφαρμογή ένα σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Η εφαρμογή Μισθοδοσίας Soft1, περιλαμβάνει ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων, με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων ενώ παρακολουθεί και όλες τις σχέσεις εργασίας. Επιπλέον, σε συνεργασία με την ενότητα Soft1 Business Processes, υποστηρίζει τη διεκπεραίωση λειτουργιών διαχείρισης προσωπικού (Human Resources Management). Διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης για την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο εξειδικευμένων αναγκών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Soft1 Payroll περιλαμβάνουν:

 • Ολοκληρωμένο Αρχείο Εργαζομένων, με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων και εγγράφων, ανά εργαζόμενο
 • Παρακολούθηση Ιστορικότητας όλων των μισθολογικών στοιχείων εργαζομένων
 • Πλήρης διαχείριση Ασφαλιστικών Ταμείων
 • Δυνατότητα έναρξης λειτουργίας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρήσης, με μεταφορά δεδομένων από άλλη εφαρμογή
 • Δυνατότητα διασύνδεσης με την ενότητα Soft1 Business Processes για υποστήριξη λειτουργιών HR   

Τα βασικά οφέλη του Soft1 Payroll συνοψίζονται χωρίς να περιορίζονται στα εξής:

 • Πρόσβαση από Παντού
 • Ολοκληρωμένη Διαχείριση, Συνεχής Ενημέρωση
 • Ευχρηστία, Ακρίβεια, Ευελιξία
 • Πληροφόρηση σε Πραγματικό Χρόνο
 • Καλύτερες και πιο Γρήγορες Αποφάσεις

Οι λειτουργικές ενότητες του Soft1 Payroll περιλαμβάνουν:

 • Διαχείριση Εργαζομένων
 • Ασφαλιστικά Ταμεία
 • Εμπορική Διαχείριση
 • Ειδικές Λειτουργίες
 • Εκτυπώσεις
 • Λογιστική Ενημέρωση
 • Εργασιακές Σχέσεις
 • Συλλογικές Συμβάσεις

Οι βασικές λειτουργίες του Soft1 Payroll περιλαμβάνουν:

 • Άμεση ενημέρωση του υποσυστήματος Οικονομικής Διαχείρισης (Γενική και Αναλυτική Λογιστική)
 • Δυνατότητα ανάλυσης δεδομένων σε εξωλογιστικά κέντρα κόστους μέσω της λειτουργικής ενότητας Activity-Based-Costing (ABC)
 • Αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης ιστότοπου ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) και φόρτωσης απαιτούμενων αρχείων
 • Δυνατότητα παρακολούθησης κέντρων κόστους εργαζομένων και κατανομή μισθοδοσίας σε αυτά
 • Δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης μεταβολών περιόδου από ρολόι ή ημερολόγιο εργασίας
 • Εύχρηστη παρακολούθηση βαρδιών των εργαζομένων
 • Εκτύπωση ημερολογίου εργασίας (βαρδιολόγιο)
 • Δυνατότητα παρακολούθησης των δαπανών μισθοδοσίας από την εμπορική διαχείριση
 • Δυνατότητα μεταφοράς αποτελεσμάτων μισθοδοσίας με ανάλυση σε κέντρα κόστους, σε παραστατικά εμπορικής διαχείρισης
 • Δυνατότητα υπολογισμού λογιστικών προβλέψεων μισθοδοσίας
 • Δημιουργία αρχείου Τράπεζας για άμεση κατάθεση ανά εργαζόμενο
 • Προεγκατεστημένη παραμετροποίηση συμβάσεων, ασφαλιστικών ταμείων και μηχανισμό αυτόματης ενημέρωσης των αλλαγών της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας
 • Απεριόριστες δυνατότητες custom παραμετροποίησης για την ικανοποίηση και των πλέον ιδιαίτερων υπολογισμών
 • Δυνατότητα παρακολούθησης απεριόριστων πληροφοριακών ή μισθολογικών στοιχείων ανά εργαζόμενο με ιστορικότητα τιμών
 • Δυνατότητα μαζικής καταχώρησης μεταβολών περιόδου για πλήθος εργαζομένων
 • Αυτόματη και μαζική αποστολή αποδείξεων πληρωμής σε email εργαζομένων

Αποκτήστε όλη τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε με ένα αυτοματοποιημένο, εύκολο στη διαχείριση σύστημα μισθοδοσίας. Επωφεληθείτε των διαδικασιών αυτόματης ενημέρωσης νομοθετικών αλλαγών που ενσωματώνει η εφαρμογή και μείνετε διαρκώς ενήμεροι γύρω από όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη μισθοδοσία του προσωπικού σας.   

Σχεδιασμένο με την απαραίτητη ευελιξία, το Soft1 Payroll υποστηρίζει κάθε μοντέλο λειτουργίας, on-premise ή cloud, επιτρέποντας σας να καλύψετε τις ανάγκες διαχείρισης της μισθοδοσίας σας, με τον αποδοτικότερο τρόπο. Αξιοποιώντας τα ισχυρά εργαλεία Reporting που διαθέτει η εφαρμογή, μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο (real-time), την εξέλιξη των μισθοδοτικών σας υποχρεώσεων. Η πλήρης λειτουργικότητα της εφαρμογής, σας επιτρέπει να καλύψετε με τον καλύτερο τρόπο και σε διαρκή βάση, το σύνολο των υποχρεώσεων που σχετίζονται με τη μισθοδοσία των ανθρώπων της επιχείρησης σας. Τώρα η διαχείριση της μισθοδοσίας πραγματοποιείται πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς να ανησυχείτε για την πολυπλοκότητα, αλλά και τη συχνότητα των τροποποιήσεων στις εκάστοτε ισχύουσες φορολογικές και νομοθετικές διατάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Soft1 Payroll, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Soft1 360 Enterprise Mobility, το οποίο αποτελεί τον μόνιμο και έμπιστο συνοδό που δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ! Καθώς οι συνθήκες του ανταγωνισμού αυξάνονται διαρκώς, οι σύγχρονες επιχειρήσεις επιλέγουν την αξιοποίηση λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας», για όλες τις απαιτήσεις εργασίας εκτός γραφείου. Πρόκειται για την εφαρμογή, η οποία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σας εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας.

«Η Επιχείρηση σας Εν Κινήσει»

Η εφαρμογή Soft1 360 ενισχύει την αμεσότητα πρόσβασης, καθώς και την ευελιξία χρήσης κρίσιμων δεδομένων της επιχείρησης σας. Σε πλήρη ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση, επεκτείνει ουσιαστικά την «εμβέλεια» του Soft1 ERP Series 5, επιτρέποντας σας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση του οποιαδήποτε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε συσκευής (PC, Laptop, Tablet, Smartphone)!

Η εφαρμογή προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη, ανάλογα με το ρόλο του στην επιχείρηση, επιτρέποντας στα στελέχη σας να λειτουργούν αποτελεσματικά, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου. Η λύση Soft1 360 μπορεί να αξιοποιηθεί από όλες τις εγκαταστάσεις Soft1 Series 5, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή cloud).

Τα βασικά οφέλη του Soft1 360 συνοψίζονται χωρίς να περιορίζονται στα εξής:

 • Βελτίωση της απόδοσης των ανθρώπων σας
 • Σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης σας
 • Απλότητα και εξοικονόμηση χρόνου διεκπεραίωσης εργασιών
 • Πρόσβαση από Παντού
 • Ενίσχυση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών
 • Σημαντική ενίσχυση των συνεργασιών σας
 • Άμεση λήψη σωστών αποφάσεων
 • Καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας

Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του Soft1 360 περιλαμβάνουν:

 • Προσαρμογή Βάσει Ρόλων
 • Bring Your Own Device
 • Μέγιστη Ασφάλεια
 • Εύκολη Διαχείριση Δικαιωμάτων
 • Αυστηρός, Ασφαλής & Ενδελεχής Έλεγχος

Η πρωτοποριακή web & mobile λύση Soft1 360, σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις περισσότερες λειτουργικές ενότητες του Soft1 ERP, μέσω οποιασδήποτε φορητής συσκευής και σε ένα σύγχρονο user interface που προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε συσκευή. Ενδεικτικά, κάποιες από τις δυνατότητες του Soft1 360 είναι:

 • Προβολή όλων των ευρετηρίων και εκτυπώσεων με βάση τα δικαιώματα πρόσβασης
 • Μεταβολή / διαγραφή και δημιουργία εγγραφών
 • Απεικόνιση και δρομολόγηση εγγραφών ευρετηρίου σε χάρτη
 • Συμπλήρωση ερωτηματολογίου
 • Διαχείριση συνημμένων αρχείων, φωτογραφιών και videos μέσω Dropbox / OneDrive
 • Λήψη ηλεκτρονικής υπογραφής συναλλασσόμενου σε παραστατικά
 • Διασύνδεση με Bluetooth εκτυπωτές, Bluetooth barcode scanners και Tablet barcode scanners
 • Διαχείριση δεδομένων σε Online & Offline mode

Επιπλέον, το Soft1 360 λειτουργεί σε περιβάλλον iOS και Android (mobile έκδοση), καθώς επίσης και μέσω οποιουδήποτε web browser, ενώ μπορεί να ενεργοποιηθεί τόσο σε on-premise όσο και σε cloud Soft1 εγκαταστάσεις. Διατίθεται με το πρότυπο Soft1 classic menu (SOne), προς άμεση χρήση στην υπηρεσία, ωστόσο παρέχεται η δυνατότητα σχεδιασμού menu από την αρχή, προσαρμοσμένου στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

                                                                                                 S360 3

S360 3Η SoftOne απέσπασε το μοναδικό βραβείο στην κατηγορία “Mobile Integration with ERP systems” στην εκδήλωση Cyta Mobile Excellence Awards 2016 για τη λύση Enterprise Mobility Soft1 360. 

Η εφαρμογή αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση επιχειρησιακής φορητότητας, τόσο στην ελληνική Επικράτεια όσο και στον διεθνή χώρο, η οποία επιτρέπει σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση να λειτουργεί χωρίς χρονικούς και γεωγραφικούς περιορισμούς. Τα στελέχη των επιχειρήσεων μπορούν, πλέον, να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες, εν κινήσει, καταγράφοντας αυτόματα όλες τις ενέργειες στο κεντρικό σύστημα ERP.  

Και όλα αυτά, χωρίς να απαιτούνται ειδικές εγκαταστάσεις ή άλλος πρόσθετος εξοπλισμός και χωρίς απαιτήσεις για συγχρονισμό δεδομένων. Οικονομικά, αξιόπιστα και με απόλυτη ασφάλεια!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Soft1 360, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το ECOS E-Invoicing, την πιστοποιημένη ηλεκτρονική τιμολόγηση από την ΑΑΔΕ, με την υπογραφή του πιο αξιόπιστου παρόχου. Εντασσόμενη στη νέα σειρά υπηρεσιών ECOS, που περιλαμβάνει, επίσης, τις λύσεις EDI και E-Statement, η υπηρεσία E-Invoicing διασυνδέεται με κάθε σύστημα λογισμικού ή τιμολόγησης της αγοράς, αποτελώντας την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εκδιδόμενων παραστατικών στο cloud.

Με τις cloud υπηρεσίες της ECOS, μπορείτε να τρέξετε την επιχείρηση σας πιο αποδοτικά, αφαιρώντας κάθε πολυπλοκότητα από την καθημερινή σας λειτουργία. Αυτοματοποιήστε κρίσιμες εργασίες, περιορίζοντας σημαντικά το λειτουργικό κόστος, από την πρώτη κιόλας ημέρα! 

«Μειώστε το κόστος τιμολόγησης έως και 80%»

Η SoftOne είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Έχει πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), λαμβάνοντας άδεια καταλληλόλητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: B2B, Β2C, B2G. Συνδυάζοντας την  ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING εγγυάται τη real-time διασύνδεση με το σύστημα λογισμικού της επιχείρησης σας αλλά και την ΑΑΔΕ, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσης τους! Η υπηρεσία απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση, για κάθε λειτουργία και κάθε κλάδο δραστηριοποίησης, είτε πρόκειται για λιανική, χονδρική, είτε για το e-shop σας, χωρίς υψηλό κόστος και πολυπλοκότητα! Η δυναμική τεχνολογία της υπηρεσίας προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη online διασύνδεση με όλα τα ERP
 • Ευκολία χρήσης – Πρόσβαση από παντού
 • Εναρμόνιση με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ)
 • Ευέλικτη παράδοση – ακόμη και εκτυπωμένων παραστατικών
 • Ασφάλεια δεδομένων – EN ISO 27001:2013
 • Τεκμηρίωση όλου του κύκλου ζωής των παραστατικών
 • Αρχειοθέτηση στο cloud για 5 χρόνια
 • Αποστολή και συνημμένων αρχείων με τα παραστατικά
 • One-to-one marketing, εκστρατείες και μηνύματα

Η πρωτοποριακή cloud υπηρεσία E-Invoicing, προσφέρει σημαντικά οφέλη σε όλα τα στάδια της τιμολόγησης για την επιχείρηση σας:

 • ECOS 2Μείωση κόστους έως και 80%
 • Ταχύτερη είσπραξη τιμολογίων
 • Φορολογική συμμόρφωση με νομοθεσία
 • Οικονομικά και φορολογικά κίνητρα
 • Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών
 • Ταχύτητα συναλλαγών
 • Μηδενική αρχική επένδυση
 • Πλήρης απόσβεση εξοπλισμού
 • Μέγιστη ασφάλεια δεδομένων στο Cloud
 • Πρόσβαση στα παραστατικά ανά πάσα στιγμή
 • Προστασία του περιβάλλοντος

Τώρα, η ηλεκτρονική τιμολόγηση γίνεται απλή με ένα μόνο κλικ, απαλλάσσοντας κάθε επιχείρηση από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών. Λειτουργώντας στην πλατφόρμα Microsoft Azure, σας επιτρέπει να εκδίδετε και να διακινείτε ηλεκτρονικά τιμολόγια και αποδείξεις λιανικής απευθείας από το σύστημα λογισμικού ή τιμολόγησης που χρησιμοποιείτε, αρχειοθετώντας τα αυτόματα στο Cloud.

Η υπηρεσία ECOS E-INVOICING διασφαλίζει απόλυτα τη συμμόρφωση της επιχείρησης με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ). Διαθέτει ισχυρά λειτουργικά χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται χωρίς να περιορίζονται στα εξής:

 • Διασύνδεση με κάθε ERP
 • Ψηφιακή σήμανση
 • Ενημέρωση myDATA
 • Ειδοποιήσεις
 • Αρχειοθέτηση
 • Online παράδοση
                                                                                          

Με πιστοποιήσεις ISO / IEC 20000:1-2011 και EN ISO 27001:2013 για τη διαχείριση υπηρεσιών και την ασφάλεια πληροφοριών αντίστοιχα, η πρωτοποριακή λύση της ECOS, εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στη διαχείριση των δεδομένων σας.

Η cloud υπηρεσία E-Invoicing διασυνδέεται εύκολα με κάθε σύστημα τιμολόγησης ή λογισμικού της αγοράς, αποτελώντας την ιδανική λύση διαχείρισης παραστατικών.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός γίνεται πράξη! Αναβαθμίστε σήμερα τη λειτουργία της επιχείρησης σας και εισέλθετε στην εποχή της πραγματικής ηλεκτρονικής τιμολόγησης, με την πιστοποιημένη υπηρεσία E-INVOICING!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ECOS E-INVOICING της SoftOne, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne TechnologiesSA εδώ  

 

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Atlantis Entry ERP, ένα λογισμικό με ισχυρές προδιαγραφές που ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών ATLANTIS ERP και έχει κατακτήσει τις αγορές δραστηριοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Βασισμένο στην προηγμένη τεχνολογία ROADS, το Atlantis Entry ERP είναι ένα σύστημα ανοικτής αρχιτεκτονικής που λειτουργεί στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες. Ενσωματώνει τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού και αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού, ανάλυσης και οργάνωσης των λειτουργιών, των δυνατοτήτων και των διαδικασιών ενός ανοικτού πληροφοριακού συστήματος.

Το Atlantis Entry ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις για ενιαία διαχείριση όλων των δεδομένων της επιχείρησης σας. Απεικονίζει την πραγματική εικόνα της επιχείρησης με όλες τις ιδιαιτερότητες και προοπτικές της. Παρέχει άμεση πληροφόρηση, είτε μεμονωμένα, είτε για το σύνολο των λειτουργιών της επιχείρησης, συμβάλλοντας σημαντικά στην άμεση και σωστή λήψη αποφάσεων σε πολλαπλά επίπεδα.  

Το πρωτοποριακό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον εργασίας (User-Friendly Interface), επιτρέπει την άμεση εξοικείωση με τις δομές του λογισμικού και εστιάζει στην λειτουργικότητα και την ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών, συνεισφέροντας σημαντικά στην κατακόρυφη βελτίωση της αποδοτικότητας του εργατικού δυναμικού κατά την διάρκεια των λειτουργιών του.  

Το λογισμικό είναι εξαιρετικά απλό, εργονομικό και ευέλικτο, καθώς επιτρέπει την σύνθετη εκτέλεση εργασιών από εξοικειωμένους και μη, με την εφαρμογή, χρήστες. Διαθέτει την ικανότητα για ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων με άλλες εφαρμογές ενώ, παράλληλα, συνδέεται απευθείας με εφαρμογές του MS Office. Η υψηλή και ανοικτή αρχιτεκτονική του συστήματος, επιτρέπει τη συνεργασία με πληθώρα εξειδικευμένων προγραμμάτων και συσκευών (ταμειακές μηχανές, συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου, barcode readers, κ.λ.π.), αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόσθετη λειτουργικότητα που προσφέρουν.  

Οι εφαρμογές που ανήκουν στην προϊοντική γκάμα του Atlantis ERP, χαρακτηρίζονται από τον απεριόριστο όγκο δεδομένων και πληροφοριών που μπορούν να διαχειριστούν, την ταυτόχρονη λειτουργία εργασιών που μπορούν να υποστηρίξουν, καθώς και την ταυτόχρονη χρήση και λειτουργία από διαφορετικούς χρήστες.  

Το λογισμικό διαθέτει ένα δυναμικό σύστημα ασφάλειας για τον πλήρη έλεγχο της πρόσβασης στα εταιρικά δεδομένα και στις εφαρμογές. Η ικανότητα του να πραγματοποιεί αυτόματα την διαδικασία μεταφοράς δεδομένων, το καθιστά πολύτιμο εργαλείο καθώς εξοικονομεί χρόνο, επιτρέποντας στο εργατικό δυναμικό να αφοσιωθεί πλήρως στον πυρήνα των αρμοδιοτήτων του. Επιπλέον, οι δυνατότητες παραμετροποίησης που διαθέτει και οι διαδικασίες προσθήκης ενοτήτων, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο, επιτρέπουν την παράλληλη εξέλιξη του μηχανογραφικού σας συστήματος, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης σας.

Το Atlantis Entry ERP προσφέρει στην επιχείρηση ευελιξία διαφοροποιημένων απαιτήσεων, ανάλογα με τις αγορές που απευθύνεται και την προσαρμογή της στις μεταβαλλόμενες συνθήκες ανταγωνισμού. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα σύνθεσης διαδικασιών ενδοεπιχειρησιακής συνεργασίας μεταξύ των επιμέρους τμημάτων, όσο και διεπιχειρησιακών λειτουργιών με πελάτες-προμηθευτές.  

Τα χαρακτηριστικά του Atlantis Entry ERP περιλαμβάνουν:

 • Διαχείριση Δεδομένων & Ασφάλεια
 • Τεχνολογία Αιχμής & Συνεργασία
 • Ταχύτητα & Ευελιξία
 • Δυναμικό Σχεδιασμό & Αξιοπιστία
 • Προσαρμογή & Επεκτασιμότητα

Οι λειτουργικές ενότητες του Atlantis Entry ERP περιλαμβάνουν:

 • Χρηματοοικονομική Διαχείριση
 • Λογιστική
 • Business Intelligence
 • Πωλήσεις & Διανομές
 • Αγορές
 • Αποθέματα
 • Διαχείριση Παραγωγής
 • Πληροφοριακό Σύστημα
 • Μισθοδοσία
 • CRM
 • Web Modules
 • Mobile Εφαρμογές
 • Tools

Η δομή του λογισμικού, βασισμένη σε πολυετείς μελέτες, δοκιμασμένες και επιτυχημένες στην πράξη, το καθιστά ως το πλέον κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις με ανομοιογενή αντικείμενα δραστηριότητας, αλλά και μεσαίες μονάδες που φιλοδοξούν να στηρίξουν το μέλλον τους σε ένα σύστημα που εξελίσσεται και προηγείται της ανάπτυξης τους.  

Το λογισμικό συνοδεύεται από μια σειρά ποιοτικών υπηρεσιών υποστήριξης που σας παρέχει το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της REVIVALSA, αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Επιπλέον, μέσω της δυνατότητας σύνδεσης με το διαδίκτυο (Internet), σας παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως, e-Services, Live Update, Κωδικός Ανανέωσης, κ.λ.π.    

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ATLANTIS ENTRY ERP, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Atlantis ERP, ένα ισχυρό λογισμικό που βελτιστοποιεί τις δραστηριότητες σας στο έπακρο! Το Atlantis ERP σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων αναγκών των επιχειρήσεων και την ιδανική προσαρμογή του σε κάθε κλάδο δραστηριοποίησης.

Το Atlantis ERP προσφέρει αποδεδειγμένες λύσεις στις απαιτήσεις λειτουργίας επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους, αλλά και μεγαλύτερων εταιρειών με πολλαπλές εγκαταστάσεις και διεθνείς δραστηριότητες. Η σχεδίαση του επιτρέπει την εύκολη διεκπεραίωση των εταιρικών διεργασιών σας σε καθημερινή βάση, απλοποιώντας σε μέγιστο βαθμό την υλοποίηση τους.

Με ισχυρές και, συγχρόνως, ευέλικτες δυνατότητες διαχείρισης και ελέγχου, το λογισμικό βοηθά να αντλήσετε το μέγιστο αποτέλεσμα που απορρέει από τη λειτουργία της επιχείρησης σας: αυξημένη παραγωγικότητα με ταυτόχρονη μείωση κόστους και χρόνου.

Με σύγχρονες αναλύσεις δεδομένων (data analytics), το λογισμικό προσφέρει ακρίβεια στους δείκτες απόδοσης ανθρώπων, τμημάτων, και δραστηριοτήτων και ενθαρρύνει την έγκαιρη λήψη αποφάσεων που οδηγεί στην αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης. Επιπλέον, διαθέτει ειδικές mobile εφαρμογές που διασφαλίζουν την απομακρυσμένη πρόσβαση σημαντικών δεδομένων για την εκτέλεση εργασιών (καταχώρηση παραγγελιών, διενέργεια εισπράξεων), μέσα από φορητές συσκευές tablet και smartphone.      

Το Atlantis ERP ενσωματώνει πλήθος εργαλείων και λειτουργιών που επιτρέπουν την αυτοματοποιημένη διαχείριση των αναγκών όλων των διευθύνσεων και των τμημάτων των επιχειρήσεων, από απλές day-to-day εργασίες έως σύνθετες και πολύπλοκες διαδικασίες.

Περισσότερες από 5.000 μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους δραστηριοποίησης της αγοράς, εμπιστεύονται το Atlantis ERP για να διεκπεραιώνουν με ταχύτητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, το σύνολο των επιχειρησιακών τους διεργασιών, ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς και στις προκλήσεις των κλάδων στους οποίους δραστηριοποιούνται.

Το Atlantis ERP συγκεντρώνει πανίσχυρες λειτουργικές ενότητες, εμπειρία από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας και πολύτιμο feedback χιλιάδων χρηστών. Είναι βραβευμένο και εγγυάται μέγιστα επίπεδα ασφάλειας σε κάθε επιχείρηση, διευκολύνοντας την εναρμόνιση της με το εκάστοτε επιχειρηματικό πλαίσιο.

Η εύκολη προσαρμογή του στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων και στις τάσεις της αγοράς, το καθιστούν ιδανικό, για να έχετε τον πλήρη έλεγχο για την αποτελεσματική διαχείριση της επιχείρησης σας.

Τα οφέλη του Atlantis ERP συνοψίζονται χωρίς να περιορίζονται στα εξής:

 • Επεκτασιμότητα
 • Ευελιξία
 • Διασύνδεση
 • Σύνδεση από Παντού
 • Απόλυτος Έλεγχος Εξόδων

Οι λειτουργικές ενότητες του Atlantis ERP περιλαμβάνουν:

 • Πωλήσεις
 • CRM
 • Εφοδιαστική Αλυσίδα
 • Υπηρεσίες
 • Χρηματοοικονομική Διαχείριση
 • BI & Analytics
 • Παραγωγή
 • Mobile Atlantis

Οι λειτουργικές ενότητες του, δημιουργούν ένα ενιαίο και ομοιογενές σύνολο, που παρέχει συνοχή και σαφήνεια για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στα πλαίσια των επιχειρηματικών λειτουργιών.         

Ανακαλύψτε τη δυναμική του λογισμικού και αξιοποιήστε τη δύναμη της μηχανογράφησης με ένα ολοκληρωμένο, ισχυρό και αξιόπιστο σύστημα όπως το Atlantis. Διαπιστώστε στην πράξη την επεκτασιμότητα του συστήματος και την απλότητα της χρήσης του. Επιλέξτε την εφαρμογή Atlantis που ανταποκρίνεται καλύτερα στον κλάδο, το μέγεθος και τις απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης. 

Τα χαρακτηριστικά του Atlantis ERP περιλαμβάνουν:

 • Διαχείριση Δεδομένων & Ασφάλεια
 • Τεχνολογία Αιχμής & Συνεργασία
 • Ευελιξία & Παραμετροποίηση
 • Προσαρμογή & Επεκτασιμότητα

Το λογισμικό συνεργάζεται με πληθώρα εξειδικευμένων προγραμμάτων και συσκευών (ταμειακές μηχανές, συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου, barcode readers, κ.λ.π.), αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόσθετη λειτουργικότητα που προσφέρουν.      

Διαθέτει ένα εξαιρετικά φιλικό και εργονομικό περιβάλλον εργασίας (User-Friendly Interface), παρέχοντας μεγάλη ευκολία, τόσο κατά τη διαδικασία εκπαίδευσης όσο και κατά τη λειτουργία της εφαρμογής.       

Πρόκειται για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα επιχειρηματικά πληροφοριακά συστήματα στην Ευρώπη και το αδιαφιλονίκητο πρότυπο μεταξύ των ελληνικών συστημάτων ERP.        

Το Atlantis ERP ξεχωρίζει διότι:

 • αξιοποιεί και ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες σε ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό πληροφοριακό σύστημα
 • διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες
 • εξοικονομεί χρόνο, μέσα και πόρους κατά την εκτέλεση των λειτουργιών και διαδικασιών της επιχείρησης
 • αναγνωρίζεται ως βέλτιστη στρατηγική επιλογή για την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
 • βραβεύτηκε για την πληρότητα και τις προδιαγραφές του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών

Ανακαλύψτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του, που το καθιστούν:

 • Ολοκληρωμένο
 • Ισχυρό
 • Επεκτάσιμο
 • Αξιόπιστο

Το ATLANTIS ERP απεικονίζει την πραγματική εικόνα της επιχείρησης με όλες τις ιδιαιτερότητες και προοπτικές της, συμβάλλοντας σημαντικά στην άμεση και σωστή λήψη αποφάσεων σε πολλαπλά επίπεδα.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ATLANTIS ERP, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την SoftOne, σας παρουσιάζουν το Atlantis Payroll, μια τεχνολογικά προηγμένη εφαρμογή μισθοδοσίας, η οποία έρχεται για να σας απαλλάξει οριστικά από τον πονοκέφαλο της ιδιαίτερα επίπονης και χρονοβόρας διαδικασίας. Η πολύχρονη εμπειρία των συνεργαζόμενων εταιρειών στον χώρο της μηχανογράφησης επιχειρήσεων, αντικατοπτρίζεται πλήρως στην παρούσα εφαρμογή μισθοδοσίας, με ακρίβεια και εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον.

Το Atlantis Payroll αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο υπολογισμού και έκδοσης μισθοδοσίας για επιχειρήσεις και λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία κάθε μεγέθους. Η ειδική σχεδίαση του καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων για μια σύγχρονη και λειτουργική εφαρμογή μισθοδοσίας. Στηριγμένο στις σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού, επιλύει με μοναδικό τρόπο τα πιο σύνθετα μισθοδοτικά προβλήματα κάθε επιχείρησης. Συγκεντρώνει πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά με δυναμικά πεδία, προσφέροντας ποιότητα και αξία στη λειτουργία του συστήματος μισθοδοσίας.

Είναι ανεπτυγμένο σε γραφικό περιβάλλον και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των σχεσιακών βάσεων δεδομένων (RDBMS). Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί άμεσα με το ATLANTIS ERP για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης μηχανογραφικής λύσης. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, ενσωματώνοντας πλήθος δυνατοτήτων.

Οι λειτουργικές προδιαγραφές του Atlantis Payroll εξασφαλίζουν:

 • Ευελιξία
 • Διατήρηση Ιστορικότητας
 • Αυτοματοποίηση
 • Ασφάλεια & Αξιοπιστία
 • Ολοκληρωμένη Πληροφόρηση

Η εφαρμογή είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας και απόλυτα συμβατή με το μηχανογραφικό σύστημα του ΙΚΑ ενώ προσφέρει εγγυημένη προστασία των εταιρικών σας δεδομένων, καθώς η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο με χρήση κλειδιών (passwords). Η ευελιξία της εφαρμογής, επιτρέπει την διαχείριση ασφαλιστικών ταμείων, ειδικών επιδομάτων, συλλογικών συμβάσεων και φύλλων υπολογισμού με χρήση συναρτήσεων. Επιπροσθέτως, οι εργασίες που σχετίζονται με τον υπολογισμό και την έκδοση μισθοδοσίας, εκτελούνται ταχύτατα και αυτοματοποιημένα, συμπεριλαμβανομένων όλων εκείνων των στοιχείων που επηρεάζουν τον υπολογισμό της.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Atlantis Payroll περιλαμβάνουν:

 • Πολλαπλά User Interfaces και ενεργή επιφάνεια εργασίας
 • Δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών menu ανά χρήστη
 • Browsers με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης
 • Πλήρη επανασχεδιασμό ενοτήτων, εργασιών και οθονών
 • Διάταξη εργασιών με βάση τη συχνότητα χρήσης τους
 • Αυτόματη αποθήκευση των τελευταίων εργασιών ανά εταιρεία
 • Οικονομική εικόνα εργαζομένων πολλαπλών διαστάσεων
 • Εύχρηστο σύστημα σχεδιασμού φορμών και εκτυπώσεων
 • Εκτέλεση εργασιών για πολλαπλό αριθμό εταιρειών
 • Εκτύπωση φορμών και εντύπων για πολλαπλές εταιρείες
 • Πλήρες σύστημα αυτοελέγχου και υποστήριξης
 • Νέο σύστημα ενημέρωσης εκδόσεων & δεδομένων (live update)

Οι στιβαρές υποδομές των συνεργαζόμενων εταιρειών με οργανωμένα τμήματα εκπαίδευσης, τηλεφωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, βρίσκονται στη διάθεση του επιχειρηματικού κοινού σχετικά με τη λειτουργία και χρήση της εφαρμογής.

Για εσάς που ανησυχείτε για την πιθανότητα λαθών κατά τις διεργασίες της μισθοδοσίας, το Atlantis Payroll έρχεται να σας καθησυχάσει, προσφέροντας σας ό,τι καλύτερο στη μηχανοργάνωση της μισθοδοσίας με σιγουριά, τάξη, ασφάλεια και ηρεμία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ATLANTIS PAYROLL, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SoftOne Technologies SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την UNiSOFT, σας παρουσιάζουν το Capital B.O.S, το πιο ευέλικτο και ισχυρό σύστημα λογισμικού που δημιουργήθηκε ποτέ! Πρόκειται για το λογισμικό που «έρχεται να γκρεμίσει τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα των E.R.P.», βελτιστοποιώντας ολόκληρη τη λειτουργία της επιχείρησης σας!

Βασισμένο στην κορυφαία τεχνολογία Business Optimization System της UNiSOFT, το Capital B.O.S αποτελεί ένα διαφοροποιημένο πρόγραμμα ERP που σας βοηθάει να μετασχηματίσετε ουσιαστικά τη λειτουργία της επιχείρησής σας, από την πρώτη κιόλας ημέρα!

Το Capital B.O.S. είναι ένα λογισμικό:

 • Δυναμικά απλό
 • Προσιτά ισχυρό
 • Αποτελεσματικά ευέλικτο

Ενσωματώνοντας πλήθος εργαλείων και λειτουργικών χαρακτηριστικών, το Capital B.O.S προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα σε κάθε σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση, επιτρέποντας σας να αφοσιωθείτε στον πυρήνα του αντικειμένου της εργασίας σας και όχι στη διαχείριση ή τη συντήρηση του software.

Με πρωτοποριακό UI, ισχυρές λειτουργικές ενότητες και απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης, το Capital B.O.S απλοποιεί και αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες εμπορικής διαχείρισης της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

Τα οφέλη του Capital B.O.S συνοψίζονται χωρίς να περιορίζονται στα εξής:

 • Απλότητα
 • Ευκολία
 • Ταχύτητα
 • Ευελιξία

Οι λειτουργικές ενότητες του Capital B.O.S περιλαμβάνουν:

 • Εμπορική Διαχείριση
 • Οικονομική Διαχείριση
 • Ανθρώπινοι Πόροι
 • Παραγωγή
 • Ηλεκτρονικά Βιβλία ((myDATA)
 • Management Information System (M.I.S.)

Διαθέτει ισχυρά λειτουργικά χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται χωρίς να περιορίζονται στα εξής:

 • MyData πλήρως παραμετροποιημένα (τύποι παραστατικών πωλήσεων, αγορών, κωδικοί ΦΠΑ, τρόποι πληρωμής, χώρες, κατηγορίες Δαπανών – εξόδων…)
 • Βάση εγκατάστασης SQL. Απουσία εμφάνισης αρχειακών προβλημάτων και ανάγκης συχνών επανενημερώσεων
 • Windows περιβάλλον με εναλλακτική χρήση πληκτρολογίου ανάλογη του Κεφαλαίου (π.χ. χρήση πλήκτρου F10). Δυνατότητα ανά χρήστη επιλογής πληκτρολογίου classic ή windows. Στην περίπτωση classic πληκτρολογίου, ισχύουν τα πλήκτρα enter, esc, βελάκια, tab, ανάλογα του Κεφαλαίου
 • Εύκολη παραμετροποίηση σε οθόνες αναζήτησης – καταχώρησης σε σχέση με τις απαιτήσεις του χρήστη (εμφάνιση συγκεκριμένων στηλών – δυνατότητα πολλαπλών επιλογών αναζήτησης)
 • Εύκολη παραμετροποίηση σε οθόνες εκτύπωσης, σε σχέση με τις απαιτήσεις του χρήστη
 • Ενιαίο menu (Νέα εγγραφή, Μεταβολή, Προβολή) σε μια οθόνη για κύρια αρχεία και καταχωρήσεις παραστατικών
 • Ενιαίο menu για καταχώρηση χρημ/κών (ΤΑΜΕΙΟ). Από ένα σημείο γίνεται η καταχώρηση για εισπράξεις μετρητών – εμβασμάτων – αξιογράφων Πελατών, πληρωμές μετρητών – εμβασμάτων – αξιογράφων Προμηθευτών
 • Εύκολος μετασχηματισμός παραστατικών, π.χ. Δελτίο Αποστολής σε Τιμολόγιο Πώλησης με δεξί κλικ στο παραστατικό
 • Πληροφόρηση με έγχρωμα εικονίδια επί του παραστατικού για άμεση πληροφόρηση της τρέχουσας κατάστασης, π.χ. αν είναι εκτυπωμένο, ακυρωμένο, μετ/νο και αν έχει ενημερώσει την Γεν. Λογιστική
 • Πολλαπλές και ταυτόχρονες εκτυπώσεις παραστατικών με τις απαιτούμενες ερωτήσεις επιβεβαίωσης προς τον χρήστη σε εκτυπωτές, email, pdf, κ.α.
 • Web Services – mobile παραγγελιοληψία
 • Eshop

Τα βασικά πλεονεκτήματα του Capital B.O.S περιλαμβάνουν:

 • Διαφορετικό περιβάλλον εργασίας, με δυναμικά παράθυρα, μενού και λίστες, που δίνει έμφαση στην ευχρηστία και την φιλικότητα προς τον χρήστη
 • Στο σχεδιασμό της εφαρμογής, ποντίκι και πληκτρολόγιο θεωρούνται ισότιμα, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να διεκπεραιώσει εργασίες, είτε με μεγάλη ευκολία, είτε με μεγάλη ταχύτητα
 • Κεντρικός καθορισμός των πεδίων διαλόγων σε ευρετήρια, εκτυπώσεις και εργασίες από τον χρήστη, με εφαρμογή σε όλο το πρόγραμμα
 • Φιλικός σχεδιασμός φίλτρων διαθέσιμων σε browsers, εξερευνήσεις, εκτυπώσεις και εργασίες
 • Λειτουργίες εξυπηρέτησης καθημερινών εργασιών όπως: αντιγραφή και επικόλληση εγγραφών. Επαναλαμβανόμενες καταχωρήσεις, έμμεση εισαγωγή εγγραφών σε βοηθητικούς πίνακες, διαχείριση πρότυπων παραστατικών, κ.α.
 • Ξεχωριστό κύκλωμα διαχείρισης υπηρεσιών και δαπανών
 • Ειδική διαχείριση τραπεζικών και ειδικών λογαριασμών, ώστε να μην χρειάζεται η καταχώρηση τους δύο φορές, όταν η εγκατάσταση περιλαμβάνει και Γενική Λογιστική
 • Πανίσχυρο σύστημα παραστατικών που περιλαμβάνει πολλαπλά στοιχεία εκτύπωσης ανά σειρά παραστατικού και σενάρια μετασχηματισμών που υποστηρίζουν από την μερική τιμολόγηση Δελτίων Αποστολής, μέχρι την παρακολούθηση των ακυρωμένων υπολοίπων στις παραγγελίες
 • Επεξεργασία πληροφοριών και απεικόνιση δεδομένων μέσω γεωγραφικών αναλύσεων, ABC αναλύσεων, πολυδιάστατων κύβων, κλπ.
 • Πρωτοποριακός σχεδιασμός κινήσεων και παραστατικών που μειώνει δραστικά τον χρόνο από την εγκατάσταση  μέχρι την έκδοση του πρώτου παραστατικού
 • Αυτόνομη λειτουργία χρήσεων καθιστά εφικτή την διαγραφή παλαιοτέρων, όταν αυτές δεν θα είναι πλέον χρήσιμες  

Το Capital B.O.S. προσφέρει:

 • Ασύγκριτη ευχρηστία: αξιοποιώντας το πρωτοποριακό παραθυρικό user interface του Capital B.O.S, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργική ενότητα επιθυμείτε κάθε φορά…από οποιοδήποτε σημείο της εφαρμογής και εάν βρίσκεστε, διατηρώντας ταυτόχρονα ανοιχτές πολλαπλές διαφορετικές λειτουργίες και κυκλώματα.

 

 

 

 • Δυναμική λειτουργία: όλα τα εργαλεία του Capital B.O.S, όπως π.χ. ευρετήρια, φίλτρα, αναζητήσεις και εκτυπώσεις, διαθέτουν δυναμικά πεδία που ανανεώνονται αυτόματα κάθε φορά που εργάζεστε. Την ίδια στιγμή, είναι διαθέσιμα παντού μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής και μπορούν να οριστούν εύκολα από τον χρήστη, σύμφωνα με τις ανάγκες της εργασίας του.
   
 • Αξιόπιστη πληροφόρησηόλες οι διαχειρίσεις στο Capital B.O.S πραγματοποιούνται σε διαφορετικά κυκλώματα, προσφέροντάς σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη λήψη αποφάσεων. Και μάλιστα, μέσα από πολλαπλούς, έτοιμους τρόπους επεξεργασίας και παρουσίασης, όπως γραφικές απεικονίσεις, pivot tables, ABC αναλύσεις, γεωγραφικές κατανομές, κ.α.

 

 

 

 • Χαμηλές απαιτήσεις: με το Capital B.O.S, το υψηλό κόστος κτήσης και υποστήριξης της μηχανογράφησης σας ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Μέσα από ένα δυναμικό και φιλικό περιβάλλον, μπορείτε να τρέχετε τις εργασίες σας, αλλά και να προσαρμόζετε εύκολα την εφαρμογή στις απαιτήσεις σας, χωρίς εξειδικευμένη βοήθεια, απελευθερώνοντας πολύτιμο χρόνο και πόρους.

 

 

Το Capital B.O.S ενσωματώνει “state-of-the-art” τεχνολογικές δυνατότητες σχεδιασμού, ανάλυσης, οργάνωσης και διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών, ανταποκρινόμενο πλήρως σε σημαντικές προκλήσεις, όπως η ταχεία λήψη αποφάσεων και η αποτελεσματική διαχείριση πόρων, ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού.

Η εφαρμογή αποτελεί ένα εξαιρετικά λειτουργικό πληροφοριακό σύστημα που υποστηρίζει κάθε σύγχρονο μοντέλο διοίκησης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Με ευέλικτη σχεδίαση, εκτεταμένες δυνατότητες παραμετροποίησης και επεκτασιμότητας, το Capital B.O.S προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης, εξασφαλίζοντας, σε διαρκή βάση, την απρόσκοπτη λειτουργία της.     

Εργαστείτε αποδοτικά όπου κι αν βρίσκεστε. Αξιοποιήστε την ταχύτητα και την ευχρηστία των mobile εφαρμογών του Capital B.O.S και αυξήστε την αποδοτικότητα των ανθρώπων σας.

Τα Capital Android Apps είναι οι mobile εφαρμογές του Capital B.O.S για android tablets και smartphones. Οι εφαρμογές προσαρμόζονται απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε οργανισμού, επιτρέποντας την απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικά δεδομένα, με απόλυτη ασφάλεια. Μέσα από ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον λειτουργίας, οι άνθρωποι σας έχουν όλα όσα χρειάζονται για να εργαστούν αποτελεσματικά, ακόμη και εκτός γραφείου.  

Με τη δυνατότητα φωνητικής εντολής του Capital B.O.S, αποκτάτε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο (real-time) και ενημερώνεστε για την κατάσταση Παραγγελιών, Πελατών, Αποθεμάτων και Φυσικής Απογραφής, μέσα από την έξυπνη (smart) συσκευή σας.

Το Capital B.O.S είναι το κεφάλαιο της επόμενης γενιάς!   

Επιλέξτε μεταξύ Capital B.O.S StartCapital B.O.S Commercial και Capital B.O.S Business και απογειώστε την επιχείρηση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CAPITAL B.O.S της UNiSOFT, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της UNiSOFT SA εδώ

Η REVIVALSA, σε συνεργασία με την UNiSOFT, σας παρουσιάζουν το Κεφάλαιο ERP, την πιο επιτυχημένη εμπορική εφαρμογή της αγοράς, πιο αξιόπιστη από ποτέ!

Με βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης, ισχυρή τεχνογνωσία και εμπειρία 30+ ετών, το Κεφάλαιο ERP προσφέρει σήμερα υψηλή ποιότητα, ταχύτητα εργασιών και πρακτική εμπειρία χρήσης, εξακολουθώντας να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για την αποτελεσματική οργάνωση και την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση κάθε σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης. Το λογισμικό αναπτύσσεται παράλληλα με την επιχείρηση σας και χαρακτηρίζεται από την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του στον τομέα των ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων.

Από την διαχείριση αποθηκών και αποθεμάτων, τη διεκπεραίωση παραγγελιοδοσίας και αγορών από προμηθευτές έως την διαχείριση παραγγελιοληψίας, πωλήσεων, εισπράξεων και πληρωμών, το Κεφάλαιο ERP ανταποκρίνεται με ακρίβεια και συνέπεια στις εμπορικές και οικονομικές απαιτήσεις της λειτουργίας κάθε σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

Το Κεφάλαιο ERP διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά, σταθερή απόδοση και λειτουργία, προσφέροντας:

 • Ενιαία Διαχείριση
 • Ευέλικτη Αρχιτεκτονική
 • Ισχυρή Διασύνδεση
 • Αξιόπιστη Πληροφόρηση

Οι λειτουργικές ενότητες του λογισμικού περιλαμβάνουν:

 • Εμπορική Διαχείριση
 • Οικονομική Διαχείριση

Βασικά του χαρακτηριστικά, τα οποία το κάνουν να διαφοροποιείται είναι τα εξής:

 • Ασφάλεια Δεδομένων
 • Σύγχρονες Τεχνολογίες
 • Προσαρμογή & Λειτουργικότητα
 • Φιλικό προς το Χρήστη

Το «Κεφάλαιο» διαθέτει ένα μοναδικά ισχυρό σύστημα ασφάλειας, το οποίο ελέγχει εξονυχιστικά την πρόσβαση σε αρχεία δεδομένων, λειτουργικές εργασίες και εφαρμογές. Ενσωματώνει σύγχρονες και ποικίλες τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας μοναδικές λύσεις στα πιο σύνθετα προβλήματα, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ταχύτητα. Επιπλέον, υποστηρίζει την ανταλλαγή πληροφοριών ή δεδομένων με άλλες εφαρμογές, παρέχοντας τη δυνατότητα online σύνδεσης με απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας.    

Η προσαρμογή και η λειτουργικότητα του λογισμικού είναι μοναδικές. Προσαρμόζεται ιδανικά στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης ενώ οι δυνατότητες παραμετροποίησης του, ανάλογα με τη λειτουργία και τη μορφή της επιχείρησης, το καθιστούν δυναμικό και ευέλικτο.

Το Κεφάλαιο ERP θεωρείται ως ένα από τα πιο φιλικά προγράμματα προς το χρήστη, καθώς είναι σχεδιασμένο, ώστε να παρέχει μεγάλη ταχύτητα και ταυτόχρονη διεκπεραίωση των εργασιών ενώ είναι εύκολο στην εκμάθηση και χρήση του. Με ευέλικτη αρχιτεκτονική, μηχανισμούς αυτοελέγχου, συνδεσιμότητας, γραφικού περιβάλλοντος χρήστη και διαδιεργασιακής επικοινωνίας, το λογισμικό σας επιτρέπει να εργαστείτε γρήγορα, έξυπνα και απλά.

Σας παρουσιάζει σε ξεχωριστές ενότητες καθώς και συνολικά, την εικόνα της επιχείρησης σας με έξυπνα και δυναμικά γραφήματα, ενώ σας παρέχεται η δυνατότητα εξαγωγής των αποτελεσμάτων των αναφορών σε πολλά εναλλακτικά formats. Τα Business Reports μετατρέπουν τα λειτουργικά δεδομένα σας σε συνεπή και αξιόπιστη πληροφορία με την παραγωγή Στατιστικών Αναφορών (Reports), Δυναμικών Αναφορών (Dynamic Reports), Γραφημάτων (Charts), Κύβων (Olap Cubes) και Πολυδιάστατων Αναφορών. Τα γραφήματα βοηθούν σημαντικά στην κατανόηση των δεδομένων, τα οποία παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τη σωστή και ταχύτατη λήψη αποφάσεων περί των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας.    

Διαχειριστείτε όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας με το δημοφιλέστερο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης!

Επιλέξτε μεταξύ Κεφάλαιο ERP - StartΚεφάλαιο ERP - Entry και Κεφάλαιο ERP, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κεφάλαιο ERP, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της UNiSOFT SA εδώ

Γιατί εμάς;

Με οδηγό την τεχνολογία και τους ανθρώπους μας, εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις με βασικό γνώμονα την ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση.

Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της Revival:

 1. Μειώνετε το λειτουργικό κόστος και τις κεφαλαιουχικές δαπάνες
 2. Επικεντρώνεστε στις σημαντικές, για την επιχείρησή σας, δραστηριότητες
 3. Ανταποκρίνεστε πιο γρήγορα στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής
 4. Αποκτάτε ευκολότερη πρόσβαση σε πόρους, τεχνολογία και δεξιότητες
 5. Αυξάνετε την απόδοση της επιχείρησής σας
0
Εγκαταστάσεις Λογισμικού
0
Ενεργές Συμβάσεις
0
Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι

Τι οφέλη αποκομίζετε με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της Revival

 • Μειώνετε το λειτουργικό κόστος και τις κεφαλαιουχικές δαπάνες
 • Επικεντρώνεστε στις σημαντικές, για την επιχείρησή σας, δραστηριότητες
 • Ανταποκρίνεστε πιο γρήγορα στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής
 • Αποκτάτε ευκολότερη πρόσβαση σε πόρους, τεχνολογία και δεξιότητες
 • Αυξάνετε την απόδοση της επιχείρησής σας

Κλείστε ραντεβού

Προγραμματίστε σήμερα ένα ραντεβού με τον αρμόδιο εξειδικευμένο Σύμβουλο.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό της Revival για την παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν την επιχείρησή σας. Αν θέλετε να επιλύσετε ένα ζήτημα ή να αναπτύξετε περαιτέρω τις δραστηριότητές σας, κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας και οι εκπρόσωποί μας, θα σας αναπτύξουν τους τρόπους για να το επιτύχουμε.

Η Revival είναι μέλος: