Οικοδομούμε... σχέσεις εμπιστοσύνης!

Τα εφόδια της Revival είναι πρωτίστως το ανθρώπινο δυναμικό της και η νέα τεχνολογία. Το στελεχιακό μας δυναμικό αποτελεί το κεφάλαιο της εταιρείας  ενώ η νέα τεχνολογία αποτελεί το μέλλον της. Παράλληλα, το ομαδικό πνεύμα χαρακτηρίζει την λειτουργία μεταξύ των τμημάτων ενώ η Διοίκηση, που συνδυάζει ισχυρή ηγεσία, ιδιοφυή και ταχύτατη προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, είναι η ασφάλειά μας. 

Σε δύο αντικριστά κτίρια, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, έχει δημιουργηθεί το Revival Campus.

Τα κεντρικά γραφεία της Revival βρίσκονται στην Αθήνα, στη λεωφόρο Λένορμαν 161. Σε δύο ιδιόκτητους ορόφους, στεγάζεται το Λογιστήριο της εταιρείας, απασχολείται όλο το προσωπικό υποστήριξης πελατών και το Back Office για την υποστήριξη των στελεχών μας. Το δεύτερο κτίριο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα κεντρικά γραφεία, στην οδό Λένορμαν 194-196, αποτέλεσε τη νέα επένδυση της εταιρείας. Σε τέσσερις ορόφους στεγάζονται το ιδιόκτητο γυμναστήριο της εταιρείας, η Μηχανογράφηση, το Μάρκετινγκ, οι Πωλήσεις και η Διοίκηση της εταιρείας. Ο πρώτος όροφος στεγάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει το προσωπικό κατά τα διαλείμματα ή μετά το πέρας του ωραρίου του. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος συμπεριλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αποτελεί ένα πρωτοποριακό χώρο εκγύμνασης. Στο δεύτερο όροφο στεγάζεται η Μηχανογράφηση, η οποία περιλαμβάνει τη γραμμή υποστήριξης πελατών, τα εργαστήρια IT και τις κεντρικές μονάδες υπολογιστών για την online διαχείριση πελατών. Ο επόμενος όροφος, ο τρίτος, στεγάζει το τμήμα διοίκησης, τους συνεργάτες του νομικού τμήματος και τις αίθουσες συσκέψεων. Στον τελευταίο όροφο στεγάζονται τα τμήματα Πωλήσεων και Marketing. 

Τεχνολογία

Πάντα στις θέσεις μας, με σύμμαχο την τεχνολογία, για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανογραφικά συστήματα της Revival, ικανοποιούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών! Ήδη από το 1999 λειτουργούν αλυσίδες καταστημάτων Λιανικής πάνω στο Data Center της Revival. Το μεγαλύτερο κομμάτι των Λογιστηρίων των πελατών μας λειτουργεί διαδικτυακά, κάτι που ενισχύει το Outsourcing Yπηρεσιών που αποτελεί την κύρια βάση της εταιρείας μας. Τεχνολογίες όπως Cloud Computing και Business Center είναι πάντα μια ανοιχτή πρόκληση για τη Revival, που επενδύει διαρκώς και σε σταθερή βάση, για να μπορεί να έχει σωστή και έγκυρη πληροφόρηση.

Στόχος της Revival είναι όχι μόνο να συμβαδίζει με τις εξελίξεις αλλά και να τις προσπερνά!