Νέα επένδυση της REVIVAL με την συνεργασία DIGICOM – ALTEC

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Την νέα τους συνεργασία στο τομέα του software development γιόρτασαν οι εταιρείες REVIVAL Consulting Services και ALTEC, παρουσία των κ. Γιώργου Αντύπα Προέδρου και CEO της REVIVAL, κ. Γαληνού Μοσχίδη Αντιπροέδρου της REVIVAL, κ. Νικήτα Κατσαρά Γενικού Διευθυντή της ALTEC και κ. Κίμων Καπούλα CEO της Digicom Systems.

Η εταιρεία Digicom, που ανήκει στον όμιλο της εταιρείας Revival , δημιούργησε τη νέα εφαρμογή διαχείρισης αποθηκών «MiniSCAN», η οποία προστίθεται στις υπηρεσίες των προγραμμάτων της εταιρείας ALTEC. Το «MiniSCAN» είναι μια εφαρμογή λογισμικού τύπου Utility/Add-On που
υποστηρίζει μέσω barcode scanning τεχνολογιών διαδικασίες αποθήκης.

Έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις βασικές ανάγκες διαχείρισης αποθηκών μιας επιχείρησης, παρέχοντας:

  • υψηλό βαθμό αξιοπιστίας
  • χαμηλό κόστος απόκτησης
  • εύκολη διαδικασία εγκατάστασης
  • λειτουργία χωρίς ιδιαίτερη εκπαίδευση των χρηστών

Παράλληλα, το «MiniSCAN» διαθέτει και έκδοση mobile, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί σε PDA και tablets που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows και το πρόγραμμα Windows Mobile Device Center.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν στελέχη και υπάλληλοι των εταιρειών συμπεριλαμβανομένων των κ. Αγγελόπουλο Κωνσταντίνου Διευθυντή πωλήσεων της Altec, κ. Πλατή Κωνσταντίνου Operational Manager της Digicom και Κουζέλη Νικόλαου που έχει την διεύθυνση του τυποποιημένου λογισμικού της Revival Consulting Services S.A. .

 

Δημοσίευση NetFax Boussias

Alfred - 360°